20000000000002/20000000000102/20000000001013

Tere Adet

Reyondan

Yoğurtlu Akdeniz Salata

1. 8 çorba kaşığı yoğurdu, 1 çorba kaşığı taneli hardalı, ¾ adet limonun suyunu, 1’er çay kaşığı karabiber, tuz ve pul biber ile 2 tatlı kaşığı nar ekşisini ve 1 portakalın kabuğunu rendeleyerek salata sosu hazırlayın. 

2. Sosu bir kavanoza koyup malzemeler birbiri içine geçene kadar çalkalayın. 

3. 1 marul, 1 Akdeniz yeşilliği, ½ bağ roka ve tereyi elinizle kabaca doğrayın ve sosu bu yeşilliklere iyice yedirin. Arzuya göre kruton ekmeklere servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!

Yoğurtlu Akdeniz Salata

1. 8 çorba kaşığı yoğurdu, 1 çorba kaşığı taneli hardalı, ¾ adet limonun suyunu, 1’er çay kaşığı karabiber, tuz ve pul biber ile 2 tatlı kaşığı nar ekşisini ve 1 portakalın kabuğunu rendeleyerek salata sosu hazırlayın. 

2. Sosu bir kavanoza koyup malzemeler birbiri içine geçene kadar çalkalayın. 

3. 1 marul, 1 Akdeniz yeşilliği, ½ bağ roka ve tereyi elinizle kabaca doğrayın ve sosu bu yeşilliklere iyice yedirin. Arzuya göre kruton ekmeklere servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun!