Yoğurtlu Akdeniz Salata
1. 8 çorba kaşığı yoğurdu, 1 çorba kaşığı taneli hardalı, ¾ adet limonun suyunu, 1’er çay kaşığı karabiber, tuz ve pul biber ile 2 tatlı kaşığı nar ekşisini ve 1 portakalın kabuğunu rendeleyerek salata sosu hazırlayın.
2. Sosu bir kavanoza koyup malzemeler birbiri içine geçene kadar çalkalayın.
3. 1 marul, 1 Akdeniz yeşilliği, ½ bağ roka ve tereyi elinizle kabaca doğrayın ve sosu bu yeşilliklere iyice yedirin. Arzuya göre kruton ekmeklere servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun!
Yoğurtlu Akdeniz Salata
1. 8 çorba kaşığı yoğurdu, 1 çorba kaşığı taneli hardalı, ¾ adet limonun suyunu, 1’er çay kaşığı karabiber, tuz ve pul biber ile 2 tatlı kaşığı nar ekşisini ve 1 portakalın kabuğunu rendeleyerek salata sosu hazırlayın.
2. Sosu bir kavanoza koyup malzemeler birbiri içine geçene kadar çalkalayın.
3. 1 marul, 1 Akdeniz yeşilliği, ½ bağ roka ve tereyi elinizle kabaca doğrayın ve sosu bu yeşilliklere iyice yedirin. Arzuya göre kruton ekmeklere servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun!
