DSACategoryId/20000000000003/20000000000107/20000000001028/20000000010013
Polonez Kangal Sucuk Kg

Polonez Kangal Sucuk Kg

Marka: Polonez
Bu ürün stoklarımızda yoktur ya da şu an satışta değildir.

Bu Kategoride Önerilen Ürünler

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Polonez Kangal Sucuk Kg

Polonez Isıl İşlem Görmüş Kangal Sucuk Kg yüzde 100 dana etinden üretilmiştir. Polonez sucuk, düşük yağ oranına sahiptir. Polonez mamulleri; Türk Gıda Kodeksi normlarına göre üretilir.


Üretim aşamalarında HACCP prensiplerine uygun olarak ve GMP-GHO uygulamaları dikkate alınarak Türk Gıda Kodeksi doğrultusunda faaliyet gösterilip, BRC ve IFS gibi uluslararası hijyen uygulamaları dikkate alınarak üretim ve kontrol gerçekleştirilmektedir.


Muhafaza Koşulu: 0-4 C'de muhafaza ediniz.

Menşei Ülke: Türkiye

Üretici Adı: Trakya Et ve Süt Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.


Isıl işlem görmüş sucuk üretiminde diğer sucuklardan farklı olarak ürünün olgunlaşmasını sağlamak amacıyla özel fırınlarda, düşük sıcaklıktan periyodik olarak yükselen bir sıcaklık ile kısa bir süreçte ürünün olgunlaşması ve satışa hazır hale gelmesi sağlanır.


Unutmayın; gıda ürünlerinin doğrudan güneş ışığı altında kalması, özelliklerinin kaybolmasına ve bozulmasına neden olabilir. Bu yüzden tüm ürünler az ışıklı ve temiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Ambalajı açılmamış ürünler raf ömürleri süresince tazeliğini koruyabilirler. Ambalajı açılmış ürünleri ise buzdolabında 3 gün boyunca muhafaza edebilirsiniz. 3 gün içerisinde tüketilmeyecekse hava alması engellenerek dondurularak saklanabilir.

Detay

Sucuklu Pide

Malzemeler:

Yarım kangal sucuk

500 gram un 

250 gram margarin 

40 gram yaş maya 

4 adet yumurta

1 küçük bardak süt


Yapılışı:

Mayayı süt ile beraber bir tencere içinde ezin. Unu ve yağ mayaya katarak üzerine üç yumurta kırın. Tuz da koyarak iyice yoğurun. Sonra tencerenin ağzını kapatın. Ilık bir yerde kabarıncaya kadar bekletin. Tencereden taşacak derecede kabaran hamuru hamur tahtasına alın. iki yumurta büyüklüğünde parçalara ayırarak bu parçaları iki avuç arasında yuvarlayın. Sonra hafifçe tahtayı unlayarak bir parmak inceliğinde oval olarak açın. Sucukları çok küçük olarak kestikten sonra hamurların ortasına yerleştirin ve yanlarına doğru yayın. Sonra hamurun kenarlarını pide şeklinde kapatın. Üçer parmak ara ile yağlanmış tepsiye dizin. Ilık bir yerde yarım saat bekletin. Üzerine yumurta sarısı sürerek orta hararetli fırında yarım saat pişirin. İçlerine biraz yağ sürerek servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi