DSACategoryId/20000000000005/20000000070651/20000000001089/20000000010240

Peyman Bahçeden Günkurusu Kayısı 165 G

Marka: Peyman
14,50 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Peyman Bahçeden Günkurusu Kayısı 165 G

Yüksek lif içerir.

Yüksek potasyum içerir. Potasyum normal kas fonksiyonlarına katkıda bulunur.


Türkiye’nin en kaliteli ve en lezzetli kayısıları, doğal ortamlarında kurutuluyor, hiçbir koruyucu ve katkı maddesi kullanılmadan 3 katlı özel ambalajında tüketiciye sunuluyor. Bahçeden Gün Kurusu, zengin lif içeriğiyle sindirim sistemi sağlığına destek olur.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000105

Net Miktar (g/ml)
165

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Gün kurusu kayısı.

Alerjen Uyarısı
Eser miktarda yer fıstığı,ceviz badem,fındık,kaju fıstığı,antep fıstığı,buğday gluteni,soya süt proteini(laktoz dahil),hardal, kereviz ve kükürtdioksit içerebiir.

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
PEYMAN KURUYEMİŞ GIDA AKTARİYE KİMYEVİ MAD.TARIM Ü

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Lif (g) 7.0
Karbonhidrat (g) 61.9
Doymuş yağ (g) 0.3
Enerji (kcal) 246.0
Şeker (g) 19.8
Tuz (g) 0.0
Enerji (kJ) 1028.0
Yağ (g) 0.4
Protein (g) 2.1

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Kuru Kayısılı Pilav

1. Pirinci 20 dakika ıslatın. Bu esnada ayvanın kabuklarını soyup, küp küp doğrayın.

2. Kuru soğanı ince ince doğrayıp, tereyağ ve sıvı yağ ile kavurun.

3. Ayvaları, soğana ekleyip 2 dakika soteledikten sonra dolmalık fıstık ve kuş üzümü ilave edin.

4. Bir avuç kuru kayısıyı dörde bölüp, karışıma ekleyin. 

5. Islattığınız pirinci süzüp, tavaya ekleyin ve bir süre kavurup, suyunu ilave edin. 

6. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirip, altını kapatın ve 20 dakika kadar dinlendirin. 

7. Son olarak ince kıyılmış dereotunu pilava ekleyip, iyice karıştırın ve servis edin. 

Afiyet olsun!

( ) Sepetinize Eklendi