Lezzetli ve besleyici bir sebze olan mantar, farklı pişirme yöntemleriyle sofralarınızdaki yerini alıyor. En lezzetli yemeklerin ana malzemelerinden biri olan mantar, kendine has kokusu ve eşsiz tadıyla en özel sofralarınızı süslüyor. Etli beyaz şapkası ve küçük boyuttaki sapı ile en taze şekliyle hazırlanan beyaz mantar ile sote, çorba, salata ve çeşitli garnitürler hazırlayabileceğiniz gibi fırında ya da közde pişirerek de farklı lezzetlerle tanışabilirsiniz. Ürünün tazeliğini koruyabilmek için serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmesi ve paketi açıldıktan sonra hemen tüketilmesi tavsiye ediliyor.
Lezzetli ve besleyici bir sebze olan mantar, farklı pişirme yöntemleriyle sofralarınızdaki yerini alıyor. En lezzetli yemeklerin ana malzemelerinden biri olan mantar, kendine has kokusu ve eşsiz tadıyla en özel sofralarınızı süslüyor. Etli beyaz şapkası ve küçük boyuttaki sapı ile en taze şekliyle hazırlanan beyaz mantar ile sote, çorba, salata ve çeşitli garnitürler hazırlayabileceğiniz gibi fırında ya da közde pişirerek de farklı lezzetlerle tanışabilirsiniz. Ürünün tazeliğini koruyabilmek için serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmesi ve paketi açıldıktan sonra hemen tüketilmesi tavsiye ediliyor.