20000000000003/20000000000105/20000000001022

Keskinoğlu Piliç Kelebek Kg

Keskinoğlu
Keskinoğlu Piliç Kelebek Kg, tavuk sevenler için ideal bir üründür. Tavuğun omurga ve kaburga kemiklerinin birleşiminden oluşur. Oldukça lezzetli bir ettir. Piliç kelebeği fırın, ızgara ya da mangalda pişirebilir; salataların, yoğurtlu mezelerin veya pilav çeşitlerinin yanında servis edebilirsiniz. 

Keskinoğlu; el değmeden, soğuk zincir şartlarında ve sterilizasyonla günlük 400 bin adet piliç eti işleme kapasitesine sahiptir.

Fırında Baharatlı Patates ile Piliç Kelebek Tarifi

Malzemeler:
- 1 kg piliç kelebek
- 3-4 adet patates

Tavuklar için:
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz, kekik, pulbiber, karabiber

Patatesler için:
- Sıvı yağ
- Tuz, karabiber, pulbiber, kekik

Yapılışı:
1. Derin bir kapta yoğurt, salça, baharatlar ve tavuğu iyice karıştırın. 
2. Üzerini kapatıp buzdolabında 1-2 saat dinlendirin. 
3. Daha sonra patatesleri elma dilim doğrayın. Bir kaba alıp üzerilerine sıvı yağı ve baharatları ilave edip karıştırın. 
4. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip tavukları ve patatesleri yerleştirin. 
5. 170 derece fırında tavuk ve patatesler kızarana kadar pişirin. 
Keskinoğlu Piliç Kelebek Kg, tavuk sevenler için ideal bir üründür. Tavuğun omurga ve kaburga kemiklerinin birleşiminden oluşur. Oldukça lezzetli bir ettir. Piliç kelebeği fırın, ızgara ya da mangalda pişirebilir; salataların, yoğurtlu mezelerin veya pilav çeşitlerinin yanında servis edebilirsiniz. 

Keskinoğlu; el değmeden, soğuk zincir şartlarında ve sterilizasyonla günlük 400 bin adet piliç eti işleme kapasitesine sahiptir.

Fırında Baharatlı Patates ile Piliç Kelebek Tarifi

Malzemeler:
- 1 kg piliç kelebek
- 3-4 adet patates

Tavuklar için:
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz, kekik, pulbiber, karabiber

Patatesler için:
- Sıvı yağ
- Tuz, karabiber, pulbiber, kekik

Yapılışı:
1. Derin bir kapta yoğurt, salça, baharatlar ve tavuğu iyice karıştırın. 
2. Üzerini kapatıp buzdolabında 1-2 saat dinlendirin. 
3. Daha sonra patatesleri elma dilim doğrayın. Bir kaba alıp üzerilerine sıvı yağı ve baharatları ilave edip karıştırın. 
4. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip tavukları ve patatesleri yerleştirin. 
5. 170 derece fırında tavuk ve patatesler kızarana kadar pişirin.