Birbirinden farklı yemeklerle hazırlanan zengin sofralarınızı lezzet dolu sırrınız olan Esmergil humus ile süsleyebilirsiniz. Esmergil humus, modern tesislerde ve hijyenik şartlarda, el değmeden toz haline getirilir ve sizin ufak dokunuşlarınızla sofranızda yerini alır.
Humus nohut ezmesi; kıvamının tutturulması zor bir mezedir. Bu lezzeti pratik bir şekilde sofralarınıza getiren Esmergil humus karışımını bir kaba alıp 300 ml suyu yavaşça karıştırarak ekleyin. Yarım limon suyu, 1 çay kaşığı tuz, 3 yemek kaşığı tahin, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilave ederek karıştırdığınız Esmergil humus, 5 dakikada sofranızdaki yerini alabilir.
Birbirinden farklı yemeklerle hazırlanan zengin sofralarınızı lezzet dolu sırrınız olan Esmergil humus ile süsleyebilirsiniz. Esmergil humus, modern tesislerde ve hijyenik şartlarda, el değmeden toz haline getirilir ve sizin ufak dokunuşlarınızla sofranızda yerini alır.
Humus nohut ezmesi; kıvamının tutturulması zor bir mezedir. Bu lezzeti pratik bir şekilde sofralarınıza getiren Esmergil humus karışımını bir kaba alıp 300 ml suyu yavaşça karıştırarak ekleyin. Yarım limon suyu, 1 çay kaşığı tuz, 3 yemek kaşığı tahin, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ilave ederek karıştırdığınız Esmergil humus, 5 dakikada sofranızdaki yerini alabilir.