Dr.oetker Turşukur Acılı 100 G

Dr.oetker Turşukur Acılı 100 G

Marka: Dr.Oetker
1,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Dr. Oetker Turşukur Acılı 100 gr. yaklaşık 0,5 - 1 kg sebze için kullanılır. Turşukur, salamura toz karışımıdır. İçerdiği karışım ile kolayca turşunuzu hazırlayabilirsiniz. Hem turşu hem de acı sevenler için ideal bir karışımdır.



Detay

Dr. Oetker Acılı Turşukur ile turşu kurmak için; sebzeleri temiz bir kavanoza yerleştirin. Paketin tamamı 750 ml (3,5 su bardağı) kaynamış su içerisinde eritin ve soğumaya bırakın. Soğuyan suya 2,5 çay bardağı sirke ekleyin, salamura karışımı hazır! Bu karışımı sebzelerin olduğu kavanoza boşaltın ve karanlık ortamda saklayın. 10-20 gün sonra turşunuzu afiyetle yiyebilirsiniz.


Arzuya göre, turşuyu hazırlarken maydanoz, dereotu, defne yaprağı, dilimlenmiş limon, diş sarımsak, kereviz veya acı biber kullanabilirsiniz. Lahana turşusu yaparken oluşan gazı atmak için, 2-3 günde bir kapağı açıp bir kaşık ile salamura suyunu havalandırın ve yeniden kapağını kapatın.

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi