DSACategoryId/20000000000005/20000000000119/20000000001077/20000000010180
Arifoğlu Mahlep 55 G ( Cam )

Arifoğlu Mahlep 55 G ( Cam )

Marka: Arifoğlu
16,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Arifoğlu Mahlep 55 G ( Cam )

Yabani vişne tanelerinin çekirdeğinden elde edilen tohum olan mahlep, vücuda kuvvet veren bir baharattır. Arifoğlu Mahlep 50 gr. özellikle keklerde, çöreklerde, kuru pastalarda kullanılabilir. Yağ ve kumayin taşıyan mahlep tohumu, nefes darlığı ve sıtmaya karşı faydalıdır. Arifoğlu mahlep, cam ambalajda satışa sunulmuştur.


Arifoğlu Baharat üretim fabrikasında ürünler; eleme, ayıklama, sterilizasyon ve paketleme işlemlerinden sonra satışa sunulur. Üretim; Toplam Kalite Yönetimi Standartları çerçevesinde, ISO, HACCP uygulamaları doğrultusunda gerçekleşmektedir.


Arifoğlu ürünlerinde (baharat ve bitkiler) raf ömrü iki yıldır. Ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza edilmeli, kapalı kutusunda saklanan ürünler, güneş ışığı ve nemden uzak tutulmalıdır.












Net Miktar (g/ml)
55

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ARPAŞ ARİFOĞLU PAZ.DAĞ.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Çatal

Malzemeler: 

2 çay bardağı zeytinyağ 

Yarım çay bardağı toz şeker 

1 çay bardağı yoğurt 

1 adet yumurta 

1 çorba kaşığı mahlep 

1 paket kabartma tozu 

1 çay kaşığı tuz 

125 gr. margarin 

3.5 su bardağı un 


Yapılışı:

Büyük bir yoğurma kabının içine margarini alın ve küçük küçük parçalara bölün. Daha sonra diğer malzemeleri de katın. Güzelce karıştırıp yoğurun. Biraz cıvık bir hamur olacaktır. 


Yağlı kağıt serili tepsiye parmak kalınlığında hamurdan çubuklar oluşturarak çatal şekilini verin. Aralarda boşluk bırakarak bütün çatalları güzelce yerleştirin. Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürün. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Lezzetli atıştırmalık hazır. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi