DSACategoryId/20000000000005/20000000000119/20000000001077/20000000010169

Arifoğlu Karabiber Tane Değirmen 50 G

Marka: Arifoğlu
16,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Arifoğlu Karabiber Tane Değirmen 50 G

Arifoğlu Tane Karabiber, kuru ve siyah tanelidir. Yemeklerde ve soslarda kullanılabilir. Karabiberin baharlı ve acı bir tadı vardır. 


Arifoğlu Baharat üretim fabrikasında ürünler; eleme, ayıklama, sterilizasyon ve paketleme işlemlerinden sonra satışa sunulur. Üretim; Toplam Kalite Yönetimi Standartları çerçevesinde, ISO, HACCP uygulamaları doğrultusunda gerçekleşmektedir.


Arifoğlu ürünlerinde (baharat ve bitkiler) raf ömrü iki yıldır. Ürünler açıldıktan sonra serin ve kuru yerde muhafaza edilmeli, kapalı kutusunda saklanan ürünler, güneş ışığı ve nemden uzak tutulmalıdır.

İçindekiler
Karabiber tane

Alerjen Uyarısı
Alerjen içermemektedir

Net Miktar (g/ml)
50

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Menşei
BREZİLYA

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ARPAŞ ARİFOĞLU PAZ.DAĞ.VE TİC.A.Ş.

Kullanım Önerileri
Tavsiye edilen tüketim tarihinden (TETT) önce tüketilmelidir

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Sarımsak Soslu Bonfile

Malzemeler:

Bonfile

Karabiber

Tuz


Sosu için:

1 çay bardağı yoğurt

1/2 çay bardağı mayonez

4 diş dövülmüş sarımsak

1 çay kaşığı eritme peyniri


Yapılışı:

1 çay bardağı yoğurt, 1/2 çay bardağı mayonez, 4 diş dövülmüş sarımsak ve 1 çay kaşığı eritme peyniri karıştırın. 4 dilim bonfilenin her iki yüzünü 10 dk. ızgarada kızartın. Karabiber ve tuzu ilave edin. Bonfileleri servis tabağına aldıktan sonra sıcakken üzerine tereyağını sürün. Arzu ettiğiniz sebzelerden garnitürleri tabağa dizin. Üzerine hazırladığınız sarımsak sosunu dökerek servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi