Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin
Tüm Sonuçları Görüntüle
Yayla Türk Tavuk Göğsü Füme Kg. %100 tavuk etinden üretilmiştir. Lezzetlidir ve hijyenik koşullarda üretilip paketlenmiştir. Yayla Türk bu paket ile tavuk göğüs etinin lezzetini fümelenmiş halde kahvaltı sofralarınıza getiriyor. Daha soft bir füme tercih edenler ve beyaz et tutkunları için ideal bir tercihtir.
İşletme Kayıt NoTR 34-0906
MenşeiTÜRKİYE
İçindekilerTAVUK GÖĞÜS ETİ VE YAĞI, BAHARAT KARIŞIMI, TUZ, DEKSTROZ, BİTKİSEL LİF, STABİLİZÖR(SODYUM TRİFOSFAT), ANTİOKSİDAN(ASKORBİK ASİT, SODYUM ASKORBAT), KORUYUCU(SODYUM LAKTAT, SODYUM NİTRİT).
Alerjen UyarısıESER MİKTARDA ANTEP FISTIK İÇEREBİLİR.
Saklama Koşulları0-4 °C muhafaza ediniz
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıFULYA DIŞ TİC.VE TURİZM A.Ş.
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkındaİnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Fırında Limonlu Tavuk
Malzemeler;
1 tane füme tavuk
2 adet limon
1 adet portakal
2 kaşık yoğurt
1 çay bardağı zeytinyağı
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşık toz kırmızı biber
Tuz
Yapılışı;
180 derce ısıtılmış fırında tavuğu önce 5 dakika ısıtın. Bir tencere içine zeytinyağını ve yoğurdu koyup karıştırın. 2 limon ve 1 portakalın kabuğunu ince ince rendeleyin. Beyaz kısımlarının rendelenmemesine özen göstermelisiniz. Limonun ve portakalın suyunu da yoğurt ve zeytinyağı karışımının içine sıkın. Kabuklarını da içine ekledikten sonra dövülmüş sarımsak ve toz kırmızı biberi ilave edip çırpma teliyle iyice karıştırın. Eğer kıvamı hala koyu ise biraz su ile açabilirsiniz. Kıvamı ayrandan biraz koyu olmalı. Hafif ısıttığımız tavuğun üzerine sosu sürün ve fırında 10 dakika daha sosun ısınmasını sağlayıp servis edin.
Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.
Öneriniz ekibimiz tarafından en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.
Önerilerininiz gönderilirken bir hata oluştu.
Yayla Türk Tavuk Göğsü Füme Kg
Marka: Yayla Türk
numaralı telefonunuza gönderilen Mobil Onay Kodu'nu girerek doğrulama işlemini tamamlayın
Şifre ulaşmaz ya da 1 dakika içerisinde şifreyi girmezseniz “Tekrar Gönder” butonu ile yeni şifre talep edebilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikamızı inceleyebilirsiniz.