Yayla Türk Hindi But Füme

Yayla Türk Hindi But Füme

Marka: Yayla Türk
76,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Yayla Türk Hindi But Füme

Yayla Türk Hindi But Füme, lezzetlidir ve hijyenik koşullarda üretilip paketlenmiştir. Yayla Türk bu paket ile hindi but etinin lezzetini fümelenmiş halde kahvaltı sofralarınıza getiriyor. Daha soft bir füme tercih edenler ve beyaz et tutkunları için ideal bir tercihtir. 

Detay

Füme Hindi ve Fesleğenli Sufle

1 çay bardağı zeytinyağı

3 yumurta

4 fincan elenmiş un (önceden süzgeçten geçirin hava alsın).

1 su bardağı süt

100 gr füme hindi

1 demet fesleğen

1 diş sarımsak


Yapılışı : 

Tek başına atıştırmalık olabileceği gibi garnitür olarak da kullanabilirsiniz, kabarık görüntüsüne bakmayın çok çabuk çökecektir. O yüzden hemen kesip servis etmeniz gerekir. 1 çay bardağı zeytinyağını borcama dökün, ince doğranmış hindiyi içine ekleyip karıştırın (biraz tuz da atabilirsiniz). Önceden 200 derece ısıtılmış fırına tepsiyi yerleştirin. Şimdi bırakın fırında hindiler güzelce pişsin. Diğer tarafta unu ve yumurtayı çırpma teliyle karıştırın. Biraz süt ile kıvamı açın ve boza kıvamıdan daha koyu bir hal alana kadar süt ekleyerek çırpmaya devam edin. Bu sırada ince doğradığınız fesleğenleri de içine ilave edin. Artık hindilerin pişmiş harçta boza kıvamına gelmiş olması gerekiyor. Borcamı çıkartın ve harcı üzerine dökün fokurdamayla birlikte kenarları hamur kıvamına gelecektir. Yaklaşık 10 dakika fırında bekletin ve çıkartınca hemen servis edin.


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi