Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin
Tüm Sonuçları Görüntüle
Beyaz rengi ve iri taneleriyle yemeklere bambaşka lezzetler kazandıran Yayla Bombay fasulye, zengin proteine sahip yapısıyla oldukça doyurucu bir lezzet olarak öne çıkıyor. Kendine has lezzetiyle Türk mutfaklarının neredeyse vazgeçilemeyen yemeklerinde kullanılan kuru fasulye, havayla temas etmeyen ambalajlarda kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.
Ürünün pişirilmeden önce 10 ya da 12 saat aralığında soğuk suda ıslatılarak kullanılması öneriliyor. Bu işlem fasulyelerin daha iyi şekilde pişmesine yardımcı oluyor. Islatılan fasulyeler daha sonra ister düdüklü tencerede istenirse de normal olarak yumuşayana kadar pişiriliyor.
Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.
Öneriniz ekibimiz tarafından en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.
Önerilerininiz gönderilirken bir hata oluştu.
numaralı telefonunuza gönderilen Mobil Onay Kodu'nu girerek doğrulama işlemini tamamlayın
Şifre ulaşmaz ya da 1 dakika içerisinde şifreyi girmezseniz “Tekrar Gönder” butonu ile yeni şifre talep edebilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikamızı inceleyebilirsiniz.