Vegeta Baharatlı Sebzeli Çeşni, yemeklere lezzet katar. Özellikle etli tariflerde ete lezzet katmak için kullanılabilir. Et, tavuk, balık ızgara ve kebapların üzerine, pişirmeden önce lezzet arttırıcı olarak Vegeta çeşniyi serpebilirsiniz.
Kullanım önerisi: Bir porsiyon (1/4 lt) çorba, sos, pilav, her türlü etli ve sebzeli yemekler için pişirmenin son 5 dakikasında 1 çay kaşığı (3 gr.) Vegeta ilave edilebilir.
Vegata Baharatlı Sebzeli Çeşni, 500 gr.'lık ambalajda satışa sunulmuştur. Sebzeli çeşniyi, kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.
Vegeta Baharatlı Sebzeli Çeşni, yemeklere lezzet katar. Özellikle etli tariflerde ete lezzet katmak için kullanılabilir. Et, tavuk, balık ızgara ve kebapların üzerine, pişirmeden önce lezzet arttırıcı olarak Vegeta çeşniyi serpebilirsiniz.
Kullanım önerisi: Bir porsiyon (1/4 lt) çorba, sos, pilav, her türlü etli ve sebzeli yemekler için pişirmenin son 5 dakikasında 1 çay kaşığı (3 gr.) Vegeta ilave edilebilir.
Vegata Baharatlı Sebzeli Çeşni, 500 gr.'lık ambalajda satışa sunulmuştur. Sebzeli çeşniyi, kuru ve serin yerde muhafaza ediniz.