İçindekiler
Piliç Eti
Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz
Menşei
TÜRKİYE
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
HASTAVUK GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN.VE TİC.A.Ş.
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
706906
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
BALKAN MH.HASANAĞA CD. NO:8/1 NİLÜFER BURSA
Kullanım Önerileri
Dondurulmuş ürünü -18°Cde, taze ürünleri +4°Cde (sakatatları 0-3°C'de) muhafaza ediniz. Çözündürüldükten sonra tekrar dondurulmaz. Pişirme sırasında merkezi sıcaklık en az 72°Cye ulaşmalıdır.
İçindekiler
Piliç Eti
Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz
Menşei
TÜRKİYE
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
HASTAVUK GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN.VE TİC.A.Ş.
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
706906
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
BALKAN MH.HASANAĞA CD. NO:8/1 NİLÜFER BURSA
Kullanım Önerileri
Dondurulmuş ürünü -18°Cde, taze ürünleri +4°Cde (sakatatları 0-3°C'de) muhafaza ediniz. Çözündürüldükten sonra tekrar dondurulmaz. Pişirme sırasında merkezi sıcaklık en az 72°Cye ulaşmalıdır.