20000000000003/20000000000105/20000000001022

Uzman Kasap Piliç Bonfile Kg

Uzman Kasap

İçindekiler
Piliç Eti

Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
HASTAVUK GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
706906

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
BALKAN MH.HASANAĞA CD. NO:8/1 NİLÜFER BURSA

Kullanım Önerileri
Dondurulmuş ürünü -18°Cde, taze ürünleri +4°Cde (sakatatları 0-3°C'de) muhafaza ediniz. Çözündürüldükten sonra tekrar dondurulmaz. Pişirme sırasında merkezi sıcaklık en az 72°Cye ulaşmalıdır.

İçindekiler
Piliç Eti

Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
HASTAVUK GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
706906

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
BALKAN MH.HASANAĞA CD. NO:8/1 NİLÜFER BURSA

Kullanım Önerileri
Dondurulmuş ürünü -18°Cde, taze ürünleri +4°Cde (sakatatları 0-3°C'de) muhafaza ediniz. Çözündürüldükten sonra tekrar dondurulmaz. Pişirme sırasında merkezi sıcaklık en az 72°Cye ulaşmalıdır.