DSACategoryId/20000000000004/20000000000109/20000000010046

Ünal Taze Lor Peyniri Kg

Marka: Ünal
22,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Ünal Taze Lor Peyniri Kg

Ünal Taze Lor Peyniri kg. yumuşak, beyaz renkli taze bir peynirdir. Kahvaltılık lordan farkı yağ miktarının az olmasıdır. Bu sayede börek içinde eriyip kaybolmayan özelliktedir. 


Tüm peynir çeşitleri, ışıksız ortamda, buzdolabında muhafaza edilmelidir. Ambalajı açıldıktan sonra ise uygun bir saklama kabında, hava ile teması kesilerek korunmalıdır.

İçindekiler
Pastörize peynir altı suyu, kalsiyum klorür E(509)

Alerjen Uyarısı
Peynir altı suyu

Saklama Koşulları
3-8 °C muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
59-0028

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ADNAN SUNGUR

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Enerji (kcal) 168
Enerji (kJ) 699
Yağ (g) 11
Doymuş yağ (g) 7
Karbonhidrat (g) 3
Şeker (g) 0
Protein (g) 12
Tuz (g) 0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Lor Peynirli Börek 

Malzemeler: 

4 adet yufka

2 su bardağı süt 

1 adet yumurta 

1,5 su bardağı yoğurt

Yarım su bardağı sıvı yağ


İç malzemeler:

250 gr. lor peyniri

Maydanoz


Yapılışı:

Lor peynirini geniş bir tabağa alın, maydanozları yıkadıktan sonra ince ince kıyın ve peynir ile karıştırın. 1 adet yufkayı kenarları tepsiden taşacak şekilde serin. Kalan yufkaları elinizde 3–4 parçaya ayırın, 1 kat döşenecek şekilde birleştirin.

Yumurta, yoğurt ve sıvıyağ iyice çırpın elde ettiğiniz karışımı yufkanın üzerini kaplayacak şekilde fırça ya da kaşık yardımı ile sürün. Her koyduğunuz yufka katına, yoğurtlu sos sürün ve lorlu karşımdan serpin. En son kısma gelince en altta kalan geniş yufkayı böreğin üzerine düzgünce kapatın. Kalan sostan üzerine sürün ve çörek otu serpin. 180 derece önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin.

( ) Sepetinize Eklendi