Tukaş Domates Salçası 700 Gr

Tukaş Domates Salçası 700 Gr

Marka: Tukaş
12,75 TL
10,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Tukaş Domates Salçası 4350 gr. katkı maddesi içermez. Tukaş Domates Salçası geleneksel salça lezzetini yemeklerinize taşır, renk ve lezzet katar. Salça üretiminde özenle seçilmiş sebzeler kullanılır. Cam ambalajda satışa sunulmuştur.


Tukaş, ürünlerini TSE-EN-ISO 22000 kalite güvence sistemiyle üretmektedir. Ayrıca uluslararası gıda platformunda geçerli olan BRC ve IFS (International Food Standard) belgelerine sahiptir.


Salçalarda nem içeriği itibariyle küflenme görülebilir. Küflenmeleri engellemek için:

Salçalar, soğuk ortamda saklanmalıdır. Havayla mümkün olduğunca temas ettirilmemelidir. Üzerine yağ dökülmesi ya da tuz ile karıştırılması küflenmeyi geciktirebilir. Mümkün olan en kısa sürede tüketilmelidir. Kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılmalı ve saklanmalıdır.



Detay

Kuşbaşılı Nohut Yemeği

Malzemeler:

2 su bardağı haşlanmış nohut

1 adet soğan (yemeklik doğranmış)

200 gr kuşbaşı et

2 adet domates ( kabukları soyulmuş, küp doğranmış)

1 tatlı kaşığı domates salçası

1 tatlı kaşığı biber salçası

4 yemek kaşığı zeytinyağı

5 su bardağı sıcak su

Tuz


Yapılışı:

Tencereye yağı ekleyip kızdırın. Etleri ilave edip birkaç dakika kavurun. Soğanı ekleyip birlikte kavurmaya devam edin. Salçaları da ekleyip 2 dakika daha kavurduktan sonra domatesleri ilave edin. Üzerine sıcak suyu ekleyip yaklaşık 10 dakika kaynattıktan sonra nohutlarla birlikte etleri de yemeğe ilave edin ve kısık ateşte 15 dakika pişirin. Tuz ile tatlandırın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi