Kampanya Detayları
- Kampanya 22 Ağustos 2025 tarihinde geçerlidir. İndirimden faydalanabilmek için sipariş teslim tarihinin 22 Ağustos 2025 olması gerekmektedir. Bu tarih sonrasına seçilen sipariş teslimlerinde indirim geçerli olmayacaktır.
- Kampanya sadece Tıkla & Gel Al teslimat yöntemi siparişlerinde geçerlidir. Teslimat yönteminin "Mağazadan Alacağım" olarak seçilip sonrasında il, ilçe ve siparişin teslim alınacağı mağazanın seçilmesi gerekmektedir.
- Sepet tutarı minimum 900 TL olmalıdır.
- Her kullanıcı en fazla 1 defa yararlanabilir.
- Kampanya kullanımı kota ile sınırlıdır. Kota dolduğu takdirde kampanya otomatik olarak pasif hale gelecek ve kullanılamayacaktır.
- Elektronik, Altın, Ramazan Paketleri kategorisi/kategorileri kampanya kapsamında değildir.
- Ayçiçek yağı, Zeytinyağı, Nutella ürünleri, Toz ve Küp şekerler, Dökme Çay, Enerji içeceği ürünleri hariç olarak hesaplanacaktır, bu ürünler kampanyaya dahil değildir.
- Başka kampanyalar ile birleştirilemez.
- Tek kullanımlıktır, bölünemez.
- Para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
- Karşılığında para iadesi yapılamaz.
- Sipariş iptalinde indiriminiz hesabınıza yeniden tanımlanmayacaktır.
- Migros Sanal Market (Dijital Platform Gıda Hizmetleri A.Ş.) kampanyayı durdurma, koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Detaylı bilgi için Migros uygulaması içerisindeki Canlı Yardım alanından destek alabilirsiniz.


