DSACategoryId/20000000000005/20000000000125/20000000001106/20000000010322
Tat Ayşe Fasulye 670 G ( Cam)

Tat Ayşe Fasulye 670 G ( Cam)

Marka: Tat
8,75 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Tat Ayşe Fasulye 670 G ( Cam)

Tat Ayşe Fasulye, pratik bir şekilde hazırlanır. Hem zamandan hem de yemek hazırlama zahmetinden tasarruf edersiniz.


Kapalı olarak son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Güneş ışığına maruz bırakmadan serin ve kuru bir yerde saklamaya özen gösteriniz.









Detay

Etli Fasulye

Malzemeler:

1/2 kg fasulye 

2 orta boy soğan 

350 g kuşbaşı et 

2 orta boy domates 

1 yemek kaşığı tereyağı 

1 tutam tuz 

1 tutam kırmızıbiber 

1 tutam 

Karabiber


Yapılışı:

Tencereye yağı alıp eritin. Kuşbaşı etleri tencereye alıp arada bir karıştırarak etler suyunu bırakıp çekene dek kavurun. Küp doğranmış soğanları ekleyip soğanlar pembeleşene dek kavurmaya devam edin. Etlerin üzerine, ayıklayıp doğradığımız fasulyeleri ve küp doğranmış domatesi ekleyin. Fasulyeler diriliklerini kaybedene dek pişirdikten sonra fasulyelerin seviyesine ulaşacak kadar sıcak su, tuz ve toz kırmızı biber ekleyin. Kısık ateşte pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp sıcakken servis edin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi