DSACategoryId/20000000000005/20000000000125/20000000001106/20000000010322
Tat Ayşe Fasulye 670 G ( Cam)

Tat Ayşe Fasulye 670 G ( Cam)

Marka: Tat
9,50 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Tat Ayşe Fasulye 670 G ( Cam)

Tat Ayşe Fasulye, pratik bir şekilde hazırlanır. Hem zamandan hem de yemek hazırlama zahmetinden tasarruf edersiniz.


Kapalı olarak son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. Güneş ışığına maruz bırakmadan serin ve kuru bir yerde saklamaya özen gösteriniz.









İçindekiler
Fasulye (%49), su, domates (%6), tuz ve asitlik düzenleyici (sitrik asit).

Net Miktar (g/ml)
670

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR16K000470

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

Kullanım Önerileri
Güneş ışığından koruyunuz. Sızıntılı kavanozları almayınız.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Enerji (kcal) 18
Enerji (kJ) 77
Yağ (g) 1
Doymuş yağ (g) 1
Karbonhidrat (g) 1
Şeker (g) 0
Protein (g) 1
Tuz (g) 1

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Etli Fasulye

Malzemeler:

1/2 kg fasulye 

2 orta boy soğan 

350 g kuşbaşı et 

2 orta boy domates 

1 yemek kaşığı tereyağı 

1 tutam tuz 

1 tutam kırmızıbiber 

1 tutam 

Karabiber


Yapılışı:

Tencereye yağı alıp eritin. Kuşbaşı etleri tencereye alıp arada bir karıştırarak etler suyunu bırakıp çekene dek kavurun. Küp doğranmış soğanları ekleyip soğanlar pembeleşene dek kavurmaya devam edin. Etlerin üzerine, ayıklayıp doğradığımız fasulyeleri ve küp doğranmış domatesi ekleyin. Fasulyeler diriliklerini kaybedene dek pişirdikten sonra fasulyelerin seviyesine ulaşacak kadar sıcak su, tuz ve toz kırmızı biber ekleyin. Kısık ateşte pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp sıcakken servis edin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi