DSACategoryId/20000000000005/20000000000125/20000000001107/20000000010333
Tat Acı Biber Salçası 550 G ( Cam )

Tat Acı Biber Salçası 550 G ( Cam )

Marka: Tat
Bu ürün stoklarımızda yoktur ya da şu an satışta değildir.

Bu Kategoride Önerilen Ürünler

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Tat Acı Biber Salçası 550 G ( Cam )

Tat Acı Biber Salçası mevsiminde hasat edilmiş doğal biberlerle, hijyenik şartlarda üretiliyor. Cam şişesi ile sağlıklı bir kullanım sunuyor. Hiçbir katkı maddesi, renklendirici, koruyucu ve yapay tatlandırıcı içermeyen acı biber salçasında, doğal üretim süreçleri uygulanıyor.

Mevsiminde toplanan acı biberlerle üretilmiş Tat salça, acı biberin yoğun aromasını geleneksel salça lezzeti ile buluşturuyor. Yoğun kıvamı ile Tat salçayı tariflerde az miktarda kullanmak bile yeterli oluyor. Acı biber salçasını tüm salçalı tencere yemeklerinde, çorbalarda, fırın yemeklerinde, kahvaltılık karışımlarda, makarna soslarında ve arzu ettiğiniz tüm tariflerde değerlendirebilirsiniz. Yemeklerinizin lezzetini geliştirmek için dilerseniz biber salçasını bire bir oranda domates salçasıyla karıştırarak da kullanmayı tercih edebilirsiniz. 

Detay

Taze Fasulyeli Bulgur Pilavı

Malzemeler:

Yarım kilo taze fasulye

2 su bardağı bulgur 

1 adet soğan 

2 adet domates 

1 çorba kaşığı acı biber salçası 

4 su bardağı su 

3 çorba kaşığı zeytinyağı 

1 çorba kaşığı tereyağı 

Tuz


Yapılışı:

Taze fasulyeleri temizleyin ve küçük parçalar halinde dilimledikten sonra üzerini geçecek kadar su ilavesiyle birlikte bir tencereye alarak yaklaşık 15 dakika kadar haşlayın. Sonra suyunu süzün. Soğanı küp küp doğrayın ve zeytinyağı ve tereyağı ekleyip kavurun. Daha sonra salçayı ve domates rendesini de ekleyin bir müddet daha kavurma işlemine devam edin. Haşlanan fasulyeleri de ekleyin. Son olarak bulgur, su ve tuz ilave edip karıştırın, kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirerek demlenmesi için bir kenara alın. Fasulyeli bulgur pilavınız hazır. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi