DSACategoryId/20000000000005/20000000001064/20000000001063/20000000010120
Tarım Kredi Birlik Baldo Pirinç 1 Kg

Tarım Kredi Birlik Baldo Pirinç 1 Kg

Marka: Tarım Kredi Birlik
12,75 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Tarım Kredi Birlik Baldo Pirinç 1 Kg

Tarım Kredi Birlik Baldo Pirinç Türkiye'de üretilen 1. sınıf pirinçlerdendir. Uzun tanelere sahip bu lezzetli pirinç türü pişirildiğinde tane tane ayrılarak oldukça lezzetli oluyor. Tarım Kredi Birlik tarafından yetiştirilen kaliteli pirinç pilavlarda, salatalarda ya da diğer yemeklerde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. 

Baldo pirinç güneş ışığından uzak, serin ve nem almayan koşullarda muhafaza edildiğinde uzun süre kullanılıyor. Saklamak için çoğunlukla bez torbalar tercih ediliyor. Belirli periyotlarla havalandırılarak daha sağlıklı koşullarda uzun süre muhafaza edilebilir. Ürünün kullanmadan önce dikkatlice gözden geçirilip yıkanması öneriliyor. 

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TARIM KREDİ BİRLİK TAR.ÜRN.HAYV.AMB.PET.NAK.İTH.İH

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Pirinç Pilavı

Malzemeler:

2 su bardağı pirinç

3 su bardağı su

1/3 su bardağı sıvı yağ

Tuz


Yapılışı:

Öncelikle pirinçler nişastasından arınana kadar yıkayın. Pirinçler sıcak ve tuzlu suda en az 15 dakika bekletin. Tencereye sıvı yağ koyun ve yağ kızgınlaştığında da pirinçleri ekleyin. Bu kısımda su eklemek için acele etmeyiniz. Pirinçler birbirinden tek tek görüntü kazanana kadar kavurma işlemine devam edin. Sonrasında su ve tuz ekleyin. Tuzu tadına bakarak arzu ettiğiniz miktarda ekleyebilirsiniz. Kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Pirinçlerin suyunu çektiği gözlemlendiğinde tencere ocaktan alın ve demlemeye bırakın. 15-20 dakika sonra kapak açılıp pilavı karıştırılarak servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi