DSACategoryId/20000000000006/20000000000129/20000000001132

Tamek Kayısı Nektarı 1 L

Marka: Tamek
Bu ürün stoklarımızda yoktur ya da şu an satışta değildir.

Bu Kategoride Önerilen Ürünler

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Tamek Kayısı Nektarı 1 L

Taptaze kayısılardan elde edilen doygun lezzeti ile günün her öğününü tatlandıracak. 







İşletme Kayıt No
TR-16-K-000073

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
Su ,kayısı püre konsantresi (meyve oranı en az %40) ,şeker (sakkaroz veya fruktoz-glukoz şurubu) ,asitlik düzenleyici (sitrik asit)

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TAMEK GIDA VE KONSANTRE SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Karbonhidrat (g) 11.7
Doymuş yağ (g) 0.0
Enerji (kcal) 49.0
Şeker (g) 10.7
Tuz (g) 0.0
Enerji (kJ) 206.0
Yağ (g) 0.0
Protein (g) 0.0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Ahududulu Turta

Malzemeler:

100 gr. çekilmiş badem 

200 gr. un 

3 gr. tarçın 

100 gr. şeker 

200 gr. soğuk küplenmiş tereyağı

1 yumurta

350 gr. ahududu marmeladı 

Pudra şekeri


Yapılışı:

Bademleri tavada kavurun ve soğumaya bırakın. Unu, tereyağını, tarçını, şekeri, yumurtayı karıştırıp hamur haline getirin, soğuyan bademleri de ekleyin. Tekrar karıştırıp, buzdolabında 2 saat kadar dinlendirin. Daha sonra hamurun yarısını tezgahta merdane ile açın ve tart kalıbına yerleştirin. Içerisine marmeladı yerleştirip, kalan hamuru da kalıplar yardımıyla kesip marmeladın üzerine yerleştirin. Önceden 190 derecede ısıtılmış fırında 35-40 dakika pişirin. Pudra şekeri serpip servis edin. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi