DSACategoryId/20000000000005/20000000000125/20000000001107/20000000010332
Tamek Domates Salçası 700 G ( Cam )

Tamek Domates Salçası 700 G ( Cam )

Marka: Tamek
9,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Tamek Domates Salçası 700 G ( Cam )

Tamek Domates Salçası yemeklerinize renk ve lezzet katar. 700 gramlık cam ambalajda satışa sunulmuştur.


Salçalar ve domates püreleri, soğuk ortamda saklanmalıdır. Havayla mümkün olduğunca temas ettirilmemelidir. Salçalarda nem içeriği itibariyle küflenme görülebilir. Küflenmeleri engellemek için: Salçalar, soğuk ortamda saklanmalıdır. Havayla mümkün olduğunca temas ettirilmemelidir. Üzerine yağ dökülmesi ya da tuz ile karıştırılması küflenmeyi geciktirebilir. Mümkün olan en kısa sürede tüketilmelidir. Kullanım talimatlarına uygun olarak tüketilmeli ve saklanmalıdır.




Detay

Salçalı Dana Biftek

Malzemeler:

1 kg dana biftek 

2 yemek kaşığı zeytinyağı 

1 yemek kaşığı domates salçası 

3 baş kuru soğan 

1 su bardağı kaynamış su 

1 tatlı kaşığı karabiber 

1 tatlı kaşığı tuz


Yapılışı:

2 yemek kaşığı zeytinyağını yayvan bir tencereye koyun. Tencereyi ocağa alıp biftekleri tek sıra halinde tencerenin dibine yerleştirin. Bir maşayla çevirerek her iki tarafını kızartın. Kızaran etleri tencerenin bir köşesine alıp diğer tarafta kalan etlerin de altını üstünü aynı şekilde kızartın. Bu arada 3 soğanı soyup, bütün olarak etlere ilave edin. Etler bıraktığı suyu çekinceye kadar ara sıra çevirmek suretiyle pişirmeye devam edin. Etler suyunu çektikten sonra 3 su bardağı kaynamış suyu etlerin üzerine döküp yumuşayana kadar pişirin. Salçayı sıcak suyla ezip karabiberi ve tuzu ilave edin. Etleri fırın kabına yerleştirin. Üzerine salçalı karışımı dökün; alüminyum folyoyla kapatıp 200 derecelik fırında 15 dakika tutun. Servis yaparken pilav, patates püresi ve et birlikte sunulabilir. Afiyet olsun.



( ) Sepetinize Eklendi