DSACategoryId/20000000000004/20000000000115/20000000001060/20000000010107

St. Dalfour Vişne Reçeli 284 G

Marka: St.Dalfour
34,50 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Önerileriniz

St. Dalfour Vişne Reçeli 284 G

Fransız St. Dalfour, reçel sevenlere doğal bir deneyim imkanı sunuyor. Geleneksel yöntemlerle üretilen ve %100 doğal meyvelerden yapılan St. Dalfour Kiraz Reçeli, meyvenin en tatlı halini sofranıza getirir. St. Dalfour Kiraz Reçeli cam kavanozda mutfağınıza ulaşmaktadır.


İçindekiler
Vişne (cerises) %51, Konsantre meyve suyu karışımı (%50 üzüm suyu, %35hurma suyu,%15 ananas suyu ), kıvam arttırıcı: meyve pektini, limon suyu .

Net Miktar (g/ml)
284

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Menşei
FRANSA

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TRANSMED GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Kullanım Önerileri
Daha iyi bir lezzet için meyveleri kavanozun dibine doğru karıştırın. Açılmadan önce oda sıcaklığında, açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Enerji (kcal) 213
Enerji (kJ) 891
Yağ (g) 0
Doymuş yağ (g) 0
Karbonhidrat (g) 52
Şeker (g) 47
Protein (g) 0
Tuz (g) 0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

( ) Sepetinize Eklendi