Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin
Tüm Sonuçları Görüntüle
Taze soğan ülkemizde yetiştiriciliği en çok yapılan sebzelerden bir tanesidir. Ilıman bölgelerde Nisan ayının başı, karasal iklime sahip olan soğuk bölgelerde ise Mayıs ayının sonuna doğru dikimi yapılır. Taze soğan içerisinde bulundurduğu vitamin ve mineraller açısından önemli bir sebzedir. Bu soğan türü, hem çiğ olarak hem de pişmiş bir şekilde yemeklerde ve salatalarda kullanılır.
Taze soğanı ıslak ya da nemli bir şekilde buzdolabında tutmak bozulma sürecini hızlandırır. Bu sebeple taze soğanı hava ile temasının en aza ineceği saklama kaplarında buzdolabına kaldırmak gerekir. Kuru ve temiz kalması için de yıkanmış olarak havlu kağıda sarılarak saklanabilir.
Taze Soğanlı Enginar
1. Taze enginarları geniş tabanlı bir tencereye dizin. Küp şeklinde doğranmış patates, havuç ve bezelye garnitür karışımı katın.
2. Doğranmış dereotu ve taze soğan ekleyin.
3. Zeytinyağı, taze sıkılmış portakal suyu, taze sıkılmış limon suyu, 1 kaşık un, toz şeker, tuz ve az miktarda sıcak suyu karıştırıp enginarların üzerinde gezdirin.
4. Kapağı kapalı tencerede, kısık ateşte 35 dakika kadar pişirip, ılık ya da soğuk olarak servis edin.
Afiyetle!
Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.
Öneriniz ekibimiz tarafından en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.
Önerilerininiz gönderilirken bir hata oluştu.
Soğan Taze Demet
Marka: Reyondan
numaralı telefonunuza gönderilen Mobil Onay Kodu'nu girerek doğrulama işlemini tamamlayın
Şifre ulaşmaz ya da 1 dakika içerisinde şifreyi girmezseniz “Tekrar Gönder” butonu ile yeni şifre talep edebilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikamızı inceleyebilirsiniz.