Siyah Sarımsak Püre, sarımsakların besleyici haline getirilerek hazırlanır. Fermantasyon yöntemi ile sıcak ve nemli ortamda siyahlaşan sarımsaklar, uzun bir bekleme süreci sonunda şişelenir. Besin yönünden zenginleşen sarımsaklar püre haline getirilerek kullanımı kolay duruma gelir.
Siyah sarımsak püresi kapalı halde 8 ay saklanıp az az kullanılabilir. Salatalarda, zeytinyağlılarda ve ızgaralarda kullanılabilen püre ile doğranmış, ayıklanmış sebzeler tatlanır. Püre, makarna soslarına, pizzalara ve kızartmalara da çok yakışır. Kendine has aroması ve lezzeti ile yemeklerinize spesiyal bir dokunuş vadeden sarımsak püresini hemen sipariş verebilirsiniz.
Siyah Sarımsak Püre, sarımsakların besleyici haline getirilerek hazırlanır. Fermantasyon yöntemi ile sıcak ve nemli ortamda siyahlaşan sarımsaklar, uzun bir bekleme süreci sonunda şişelenir. Besin yönünden zenginleşen sarımsaklar püre haline getirilerek kullanımı kolay duruma gelir.
Siyah sarımsak püresi kapalı halde 8 ay saklanıp az az kullanılabilir. Salatalarda, zeytinyağlılarda ve ızgaralarda kullanılabilen püre ile doğranmış, ayıklanmış sebzeler tatlanır. Püre, makarna soslarına, pizzalara ve kızartmalara da çok yakışır. Kendine has aroması ve lezzeti ile yemeklerinize spesiyal bir dokunuş vadeden sarımsak püresini hemen sipariş verebilirsiniz.


 Migroskop
 Migroskop  Anne-Bebek
 Anne-Bebek 



