DSACategoryId/20000000000003/20000000000105/20000000001022
Şenpiliç Tabaklı Piliç Kalçalı But Kg

Şenpiliç Tabaklı Piliç Kalçalı But Kg

Marka: Şenpiliç
Bu ürün stoklarımızda yoktur ya da şu an satışta değildir.

Bu Kategoride Önerilen Ürünler

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Şenpiliç Tabaklı Piliç Kalçalı But Kg

Şenpiliç Tabaklı Piliç Kalçalı But kg. butun kalça kemiğinin alınması ile elde edilir. Pilici pişirmeden önce, pişirme esnasında veya piştikten sonra değişik çeşnilerle ve yöntemlerle lezzetlendirmek, etin tadını ve dokusunu zenginleştirecektir.


Şenpiliç; özel soğutmalı sisteme sahip kesimhanesinde, el değmeden dünya standartlarında ileri teknolojik ve hijyenik koşullar altında üretim yapmaktadır. Aynı zamanda ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve HACCP 13001 Belgesi'ne sahiptir.


Taze ürünü buzdolabında 0-3ºC'de, donmuş ürünü derin dondurucuda -18ºC'de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.


Pilici her zaman buzdolabında, metal olmayan bir kapta veya plastik poşette marine etmek gerekir. Marine edilen karışımı kesinlikle tekrar kullanmamak ve pilici içinden aldıktan sonra dökmek gerekir. Pişmemiş bir pilice uygulanan marine, asla pişmiş olanın üzerine dökülmemelidir. Eğer marinenin bir kısmını piliç pişerken üzerine sürmek istiyorsanız, pilici marine etmeden önce karışımın bir kısmını ayırmak ve pişirirken bunu kullanmak en doğrusudur.







Detay

Soya Soslu Fırında Tavuk Butları

Malzemeler:

4 adet tavuk budu 

1 çorba kaşığı soya sosu 

2 yemek kaşığı sirke 

2 diş sarımsak 

1 adet soğan 

Tuz 

Biber 

Zeytinyağı veya tereyağı 

1-2 yemek kaşığı garnitür 

Tazelik kıyılmış maydanoz  


Unutmayın: Fırına yerleştirilecek olan tavuğun tepsisi, tavuk büyüklüğünde olmalıdır. Daha büyük bir tepside, eriyen yağlar boş kalan kısımlara akıp yanacağından, lezzeti tavuğa geçmez.


Yapılışı:

Tavuk butlarını tepsiye yerleştirip kemiğe doğru kesip içlerini açın. Baharatları içine serpin. Sonra üst taraflarını çevirip üzerlerine soya sosu sirke zeytinyağı sarımsak ve soğan karışımı sosunu döküp bir iki saat dolapta marine edin. Önceden ısıtılmış fırında 220 derecede 20 dakika pişirin. Maydanoz serperek servis edilebilir. Afiyet olsun.  

( ) Sepetinize Eklendi