20000000000002/20000000000102/20000000001013
Rozmarin 25 G

Rozmarin 25 G

Erüst

Rozmarinli Pilav

1. Birer yemek kaşığı tereyağı ve zeytinyağını geniş bir tavada kızdırın. Doğranmış domates ekleyip suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin.

2. Ayıklanmış taze rozmarin dallarını ve tuz ilavesiyle çeşnilendirerek domateslere ekleyin. Arpa şehriyeleri de katıp, kısa bir süre daha kavurun. 

3. Sıcak su ya da tavuk suyu ekleyin. Kapağı kapalı tencerede 12-15 dakika kadar kısık ateşte pişirin.

4. Suyunu çeken pilavı demlendirdikten sonra ılık olarak servis edin.

Afiyet olsun!


Rozmarinli Pilav

1. Birer yemek kaşığı tereyağı ve zeytinyağını geniş bir tavada kızdırın. Doğranmış domates ekleyip suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin.

2. Ayıklanmış taze rozmarin dallarını ve tuz ilavesiyle çeşnilendirerek domateslere ekleyin. Arpa şehriyeleri de katıp, kısa bir süre daha kavurun. 

3. Sıcak su ya da tavuk suyu ekleyin. Kapağı kapalı tencerede 12-15 dakika kadar kısık ateşte pişirin.

4. Suyunu çeken pilavı demlendirdikten sonra ılık olarak servis edin.

Afiyet olsun!