DSACategoryId/20000000000002/20000000000101/20000000001004
Portakal Naturel

Portakal Naturel

Marka: Reyondan Meyve
4,95 TL
3,79 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Portakal Naturel

Portakal Naturel, kolay soyulabilen turuncu kabuklarıyla çabucak yenmeye hazır hale getirilebilen meyvelerden biri olarak öne çıkıyor. Bol sulu yapısı, kendine özgü muhteşem kokusu ve lezzetli tadıyla en çok tercih edilen yiyecek çeşitleri arasındaki yerini koruyan portakal, daha çok sıcak bölgelerde yetiştiriliyor. 

Sıkılarak kahvaltı sofralarında keyifle içilebilen bir meyve türü olarak ön plana çıkan natürel portakal, en doğal ve en taze haliyle toplandıktan sonra raflardaki yerini alarak tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 

Öğün aralarında, akşam yemeklerinden sonra ve kahvaltılarda tüketilebilen natürel portakal, içeriğindeki bol C vitamini miktarıyla tüketilmeye hazır halde kullanıcılarını bekliyor. 

Detay

Portakallı Krep

1. Krep hamuru için yumurta, un, su, süt ve tuzu bir çırpıcıyla karıştırın. 

2. Yanmaz tabanlı krep tavasını yağlayıp, fazlasını alın. Hazırladığınız krep hamurundan bir kepçe kadar alıp yanmaz yapışmaz tabanlı tavaya hızlıca yaydırın.

3. Krepleri ters yüz ederek pişirin. Pişirdiğiniz krepleri bir kenara alıp bekletin.

4. Portakal sosu için, portakal kabuklarını rendeleyin, portakalların suyunu sıkın. 

5. Küçük bir sos tenceresinde tereyağ eritin. Rendelenmiş portakal kabuklarını ekleyip kavurun.

6. Akçaağaç şurubu ve taze sıkılmış portakal suyu ilave edip kısık ateşte 5 dakikap pişirin. 

8. Servis tabağına aldığınız krepler üzerine hazırladığınız sıcak sosu gezdirip bekletmeden servis yapın.

( ) Sepetinize Eklendi