DSACategoryId/20000000000003/20000000000107/20000000001028/20000000010013

Polonez Özel Lüks Sucuk Kg

Marka: Polonez
127,15 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Polonez Özel Lüks Sucuk Kg

Polonez Özel Lüks Sucuğu; sabah kahvaltısı da dahil olmak üzere gün boyu tüm öğünlerde tüketilebilirsiniz. Sucuk ile ızgara, omlet ve kuru fasulye yaparak lezzetli tatlar hazırlayarak afiyetle yiyebilirsiniz.


İşletme Kayıt No
TR34-0061

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
DANA ETİ VE YAĞI TUZ BAHARATLAR SARIMSAK STABİLİZÖR (E452)(ANTİOKSİDAN (E300) ,KORUYUCU MADDE (E250)

Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TRAKYA ET VE SÜT ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Karbonhidrat (g) 2.0
Doymuş yağ (g) 22.0
Enerji (kcal) 432.0
Şeker (g) 0.0
Tuz (g) 2.0
Enerji (kJ) 1786.0
Yağ (g) 40.0
Protein (g) 16.0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Sucuklu Pide

Malzemeler:

Yarım kangal sucuk

500 gram un 

250 gram margarin 

40 gram yaş maya 

4 adet yumurta

1 küçük bardak süt


Yapılışı:

Mayayı süt ile beraber bir tencere içinde ezin. Unu ve yağ mayaya katarak üzerine üç yumurta kırın. Tuz da koyarak iyice yoğurun. Sonra tencerenin ağzını kapatın. Ilık bir yerde kabarıncaya kadar bekletin. Tencereden taşacak derecede kabaran hamuru hamur tahtasına alın. iki yumurta büyüklüğünde parçalara ayırarak bu parçaları iki avuç arasında yuvarlayın. Sonra hafifçe tahtayı unlayarak bir parmak inceliğinde oval olarak açın. Sucukları çok küçük olarak kestikten sonra hamurların ortasına yerleştirin ve yanlarına doğru yayın. Sonra hamurun kenarlarını pide şeklinde kapatın. Üçer parmak ara ile yağlanmış tepsiye dizin. Ilık bir yerde yarım saat bekletin. Üzerine yumurta sarısı sürerek orta hararetli fırında yarım saat pişirin. İçlerine biraz yağ sürerek servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi