DSACategoryId/20000000000003/20000000000107/20000000001028/20000000010013

Polonez Kangal Sucuk 2X200 G

Marka: Polonez
47,50 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Polonez Kangal Sucuk 2X200 G


İçindekiler
Dana eti ve yağı ,tuz ,baharat karışımı ,sarımsak ,stabilizör (sodyum polifosfat) , antioksidan (askorbik asit) ,koruyucu madde (sodyum nitrit)

Net Miktar (g/ml)
400

Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR34-0061

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TRAKYA ET VE SÜT ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Enerji (kcal) 379
Enerji (kJ) 1567
Yağ (g) 35
Doymuş yağ (g) 20
Karbonhidrat (g) 2
Şeker (g) 0
Protein (g) 14
Tuz (g) 2

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Sucuklu Kuru Fasulye

Malzemeler:

2 su bardağı kuru fasulye 

Yarım kangal sucuk

3 yemek kaşığı tereyağı 

2 yemek kaşığı domates salçası 

1 yemek kaşığı biber salçası 

2 adet soğan

1 yemek kaşığı baharat çeşnisi 


Yapılışı:

Kuru fasulyeyi ılık suda akşamdan ıslatın. Sabah hafif haşlayıp süzün. Sucuğu 1 cm kalınlığında dilimleyin. Soğanı ince kıyın. Tereyağında pembe kavurun. Fasulyeleri üzerine yayın. Üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Baharat çeşnisi ekleyip servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi