Polonez Dana Etli Fıstıklı Salam Kg

Polonez Dana Etli Fıstıklı Salam Kg

Marka: Polonez
86,90 TL
74,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Polonez Dana Etli Fıstıklı Salam Kg

Polonez Etli Fıstıklı Salam yüzde 100 dana eti ile fıstıktan, hijyenik koşullarda üretilmiştir. Polonez mamulleri; Türk Gıda Kodeksi normlarına göre üretilir. Polonez Etli fıstıklı salamı kahvaltının yanı sıra diğer öğünlerde de afiyetle yiyebilirsiniz. Lezzetli kanepeler ve sandviçler hazırlayabilirsiniz.


Muhafaza Koşulu: 0-4 C'de muhafaza ediniz.

Menşei Ülke: İngiltere

Üretici Adı: Trakya Et ve Süt Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.


Üretim aşamalarında HACCP prensiplerine uygun olarak ve GMP-GHO uygulamaları dikkate alınarak Türk Gıda Kodeksi doğrultusunda faaliyet gösterilip, BRC ve IFS gibi uluslararası hijyen uygulamaları dikkate alınarak üretim ve kontrol gerçekleştirilmektedir. 


Unutmayın; gıda ürünlerinin doğrudan güneş ışığı altında kalması, özelliklerinin kaybolmasına ve bozulmasına neden olabilir. Bu yüzden tüm ürünler az ışıklı ve temiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Ambalajı açılmamış ürünler raf ömürleri süresince tazeliğini koruyabilirler. Ambalajı açılmış ürünleri ise buzdolabında 3 gün boyunca muhafaza edebilirsiniz. 3 gün içerisinde tüketilmeyecekse hava alması engellenerek dondurularak saklanabilir.









Detay

Salamlı Turşulu Krep Sarması

Malzemeler:

3 Yumurta

1,5 Su bardağı süt

1 Çay bardağı sıvı yağ

1 Çay kaşığı tuz

Alabildiğince un


İç Harcı İçin:

1 Kase Krem Peynir

1 Kase Kornişon Turşu

1 Tutam Dereotu

1 Tutam Maydanoz

250 Gr. Salam


Yapılışı:

Yumurtaları karıştırma kabında kırın. Süt, sıvı yağ, tuz ve 5 çorba kaşığı unu katıp çırpma teli ile karıştırın. Krep tavasına biraz yağ dökün. Bir kepçe krep karışımından döküp önlü arkalı pişirin. Pişen krepleri tezgaha koyun ve iç harcı için, turşu, dereotu ve maydanozu doğrayın. Kreplere krem peynir sürdükten sonra maydanoz, dereotu ve turşu serpin. 4-5 tane salam koyun. Rulo olarak sarıp dilimleyin. Afiyet olsun.


( ) Sepetinize Eklendi