DSACategoryId/20000000000003/20000000000107/20000000001028/20000000010013
Polonez Acılı Kangal Sucuk Kg

Polonez Acılı Kangal Sucuk Kg

Marka: Polonez
Bu ürün stoklarımızda yoktur ya da şu an satışta değildir.

Bu Kategoride Önerilen Ürünler

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Polonez Acılı Kangal Sucuk Kg

Polonez Isıl İşlem Görmüş Acılı Kangal Sucuk 350 gr %100 dana etinden üretilmiştir. Polonez sucuk, düşük yağ oranına sahiptir. Polonez mamulleri; Türk Gıda Kodeksi normlarına göre üretilir.


Muhafaza Koşulu: 0-4 C'de muhafaza ediniz.

Menşei Ülke: Türkiye

Üretici Adı: Trakya Et ve Süt Ürünleri San. ve Tic A.Ş.


Üretim aşamalarında HACCP prensiplerine uygun olarak ve GMP-GHO uygulamaları dikkate alınarak Türk Gıda Kodeksi doğrultusunda faaliyet gösterilip, BRC ve IFS gibi uluslararası hijyen uygulamaları dikkate alınarak üretim ve kontrol gerçekleştirilmektedir.


Isıl işlem görmüş sucuk üretiminde diğer sucuklardan farklı olarak ürünün olgunlaşmasını sağlamak amacıyla özel fırınlarda, düşük sıcaklıktan periyodik olarak yükselen bir sıcaklık ile kısa bir süreçte ürünün olgunlaşması ve satışa hazır hale gelmesi sağlanır.


Unutmayın; gıda ürünlerinin doğrudan güneş ışığı altında kalması, özelliklerinin kaybolmasına ve bozulmasına neden olabilir. Bu yüzden tüm ürünler az ışıklı ve temiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Ambalajı açılmamış ürünler raf ömürleri süresince tazeliğini koruyabilirler. Ambalajı açılmış ürünleri ise buzdolabında 3 gün boyunca muhafaza edebilirsiniz. 3 gün içerisinde tüketilmeyecekse hava alması engellenerek dondurularak saklanabilir.





Detay

Sucuklu Kuru Fasulye

Malzemeler:

2 su bardağı kuru fasulye 

Yarım kangal sucuk

3 yemek kaşığı tereyağı 

2 yemek kaşığı domates salçası 

1 yemek kaşığı biber salçası 

2 adet soğan

1 yemek kaşığı baharat çeşnisi 


Yapılışı:

Kuru fasulyeyi ılık suda akşamdan ıslatın. Sabah hafif haşlayıp süzün. Sucuğu 1 cm kalınlığında dilimleyin. Soğanı ince kıyın. Tereyağında pembe kavurun. Fasulyeleri üzerine yayın. Üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Baharat çeşnisi ekleyip servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi