DSACategoryId/20000000000005/20000000000124/20000000001100/20000000010288
Pınar Çıtır Balık 400 G

Pınar Çıtır Balık 400 G

Marka: Pınar
29,95 TL
26,95 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Pınar Çıtır Balık 400 G

Balığı sevdirmenin en kolay ve eğlenceli yolu Çıtır Balık! Yüksek Protein içeren Pınar Çıtır Balık, özenle kılçığından ayrılan mezgit fileto, çıtır çıtır kaplanmasıyla hazırlanır. Çocukların severek yiyeceği yemekler arasında ilk akla gelenlerden Pınar Çıtır Balık, koruyucu katkı maddesi de içermez.

Isıtma şekli:

Tava: Tabanı yağlanmış tefon tava orta ateşe alınır (yağ çok kızdırılmadan) Pınar Fish Finger (çözünmesini beklemeden) tavaya konur. Belirli aralıklarla ters yüz edilerek 7 – 8 dakika süreyle kızartılarak servis yapılabilir.

Fritöz: Önceden 180°C’ye ısıtılmış fritözde Pınar Fish Finger (çözünmesini beklemeden) yaklaşık 3 dakika süreyle kızarttıktan sonra servis yapabilirsiniz.

Fırın: Önceden 220°C – 250°C’ye ısıtılmış fırında (tepsi de fırının içinde ısıtılır) tepsi boyutuna göre tepsinin tabanını örtecek kadar ince bir zar halinde (2 – 3 yemek kaşığı) sıvı yağ eklenir ve Pınar Çıtır Balık (çözünmesini beklemeden) tepsiye dizilir. Her bir yüzü 5 dakika olmak üzere toplam 10 dakika pişirildikten sonra servis yapılır.

Detay

Deniz Mahsulleri Risotto

Malzemeler:

1 adet ince kıyılmış soğan

1 yemek kaşığı zeytinyağı

300 gr risotto pirinci

3 yemek kaşığı parmesan peyniri

Yarım limon suyu

Bir tutam rezene

Bir tutam kıyılmış maydanoz

Bir kase temizlenmiş karides

Bir kase kalamar


Bir tencerede soğan ve rezene zeytinyağında bir süre sotelenir. Üzerine pirinç, kalamar ve karides eklenir. Bir kepçe sıcak su konularak karıştırılır, suyu bittikçe su eklenir ve ortalama 15 dakika boyunca pişirilir. Daha sonra üzerine limon suyu, maydanoz eklenerek karıştırılır. Tabaklara servis edildikten sonra ise üzerine parmesan peyniri serpilir.

( ) Sepetinize Eklendi