Pantai Kırmızı Köri Ezmesi; Çili biberi, kişniş, kişniş kökü, lemon grass, zencefil, kaffir lime yaprakları ve sarımsak karışımından elde edilir. Tayland usulü tavuk köri yapımında, marinasyonunda ve Uzakdoğu (çorba) yemeklerinde kullanılır.
Güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir ortamda saklanmalıdır. Son kullanma tarihine kadar tazeliğini ve lezzetini korur.
Pantai Kırmızı Köri Ezmesi; Çili biberi, kişniş, kişniş kökü, lemon grass, zencefil, kaffir lime yaprakları ve sarımsak karışımından elde edilir. Tayland usulü tavuk köri yapımında, marinasyonunda ve Uzakdoğu (çorba) yemeklerinde kullanılır.
Güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir ortamda saklanmalıdır. Son kullanma tarihine kadar tazeliğini ve lezzetini korur.


