DSACategoryId/20000000000005/20000000000126/20000000001118/20000000010382

Pakmaya Esmer Ekmek Harcı 30 G

Marka: Pakmaya
2,40 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Önerileriniz

Pakmaya Esmer Ekmek Harcı 30 G

Besleyici, lezzetli ekşi mayalı esmek ekmekleri evde kolayca yapmanın sırrı Pakmaya Esmer Ekmek Harcı.

İster makineyle ister elde ekmek yapmayı kolaylaştıran Pakmaya Esmer Ekmek Harcı ekmekleri kabartmakla kalmaz, lezzet de katar. Koruyucu katkı maddesi içermeyen formülüyle her zaman aynı sonucu garanti eder. Helal sertifikalıdır.

İçindekiler
buğday unu, ekşi hamur tozu (fermente buğday unu (%21,9), instant maya (%20), çavdar malt unu, ekmekçilik enzimleri.

Alerjen Uyarısı
Gluten içerir

Net Miktar (g/ml)
30

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-41-K-002446

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
AS GIDA ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş.

Kullanım Önerileri
"500 g un karışımı , 310-340 ml ( 1,5 su bardağı veya biraz daha fazlası) ılık su, ekşi mayalı esmer ekmek harcı, 6 g ( tepeleme 2 çay kaşığı) tuz, arzuya göre 10-20 ml (1-2 yemek kaşığı ) zeytinyağı. Hazırlanışı : Bir karıştırma kabına 500 g unu veya un karışımını eleyin. Üzerine paketin tamamını ve tuzu döküp kaşıkla iyice karıştırın. Ölçülü suyu azar azar ilave ederek yoğurmaya başlayın. El ile pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yaklaşık 10 dakika yoğurun. Üzerini örterek ılık bir yerde 30-45 dakika bekletin. Süre sonunda hamuru bir daha yoğurup margarin ile yağlanmış ve unlanmış fırın tepsisi veya uygun boyutlu kalıba şekillendirerek koyun. ( 7 parçaya bölüp tek tek veya çiçek şeklinde küçük ekmekler yapabileceğiniz gibi, yuvarlak veya uzun tek bir ekmek de yapabilirsiniz.) Tepsinin üzerini örterek ılık bir yerde, hamur iyice büyüyünceye kadar yaklaşık 45-60 dakika daha bekletin. Fırın alt rafına içinde su olan bir metal kase koyun ve fırını tabloda verilen ısı ayarında açın. Kabarmış hamurun üzerine, bıçakla 1 santimetre derinlikte çizikler atın ve tepsiyi sıcak fırının orta rafına koyun. 10 dakika sonra fırın ısısnı 2. verilen ısı derecesine indirin ve belirtilen sürede kabuğu iyice kızarıncaya kadar pişirin. "

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Enerji (kcal) 0
Enerji (kJ) 0
Yağ (g) 0
Doymuş yağ (g) 0
Karbonhidrat (g) 0
Şeker (g) 0
Protein (g) 0
Tuz (g) 0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

( ) Sepetinize Eklendi