DSACategoryId/20000000000003/20000000000105/20000000001022

Orvital Organik Bütün Piliç Kg

Marka: Orvital
57,95 TL
( 1 adet 1.7 kg )
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Orvital Organik Bütün Piliç Kg

Orvital Organik Bütün Piliç kg. hem kümes içerisinde hem de kümes önlerinde kendilerine ayrılmış kontrollü alanlarda serbest ve stressiz şekilde dolaşan piliçlerdir. Orvital tavuklarının kesimi 81 günde gerçekleşmektedir.


Üretimin her aşaması, Uluslararası Organik Sertifikasyon Kuruluşları tarafından denetlenmektedir (IMO GmbH).


Pilicin nar gibi kızarmış şekli hem sofraya estetik güzellik verir, hem de iştahı arttırır.

Fırında piliç pişirirken üzerine sürdüğünüz yağa ya da karışıma çok az şeker ilave etmeniz, üzerinin nar gibi kızarmasına yardımcı olacaktır. Fakat şekeri fazla kaçırmamalısınız, aksi taktirde fazla tatlı olabilir.


Taze ürünler buzdolabında (0 / 4 ° C) muhafaza edildiğinde son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur.







İşletme Kayıt No
TR-55-0154

Menşei
TÜRKİYE

İçindekiler
ORGANİK PİLİÇ ETİ

Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ORVİTAL ORGANİK GIDA ÜR.VE DAN.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Fosfor (mg) 0.0
Vitamin C (mg) 0.0
Karbonhidrat (g) 0.0
Vitamin B6 (mg) 0.0
Enerji (kcal) 0.0
Magnezyum (mg) 0.0
Şeker (g) 0.0
Manganez (mg) 0.0
Yağ (g) 0.0
Protein (g) 0.0
Trans yağ (g) 0.0
Kolesterol (mg) 0.0
Çinko (mg) 0.0
Tiamin (mg) 0.0
Potasyum (mg) 0.0
Nişasta (g) 0.0
Kalsiyum (mg) 0.0
Tuz (g) 0.0
Vitamin B12 (µg) 0.0
Klorur (mg) 0.0
Lif (g) 0.0
Çoklu doymamış yağ (g) 0.0
Doymuş yağ (g) 0.0
Folik asit (µg) 0.0
Tekli doymamış yağ (g) 0.0
Sodyum (g) 0.0
Vitamin E (mg) 0.0
Vitamin K (µg) 0.0
Selenyum (µg) 0.0
Florur (mg) 0.0
İyot (µg) 0.0
Niacin (mg) 0.0
Molibden (µg) 0.0
Pantotenik Asit (mg) 0.0
Vitamin A (µg) 0.0
Krom (µg) 0.0
Biotin (µg) 0.0
Şeker Alkolü (g) 0.0
Bakır (mg) 0.0
Enerji (kJ) 0.0
Demir (mg) 0.0
Vitamin D (µg) 0.0
Riboflavin (mg) 0.0

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Perde Pilavı

Malzemeler:

2 su bardağı pirinç 

1 kg tavuk 

50 gr taze badem 

300 gr un

2 yumurta 

40 gr yoğurt 

1 kaşık sıvı yağ 

50 gr dolmalık fıstık

50 gr tereyağı 

20 gr zeytinyağı 

3 çorba kaşığı su 

1 tatlı kaşığı tuz


Yapılışı:

Pirinçleri iyice yıkayın ve süzün. Bademlerin kabuklarını soymak için bademleri bir kaba alın üstüne sıcak su koyun, biraz bekleyin suyunu süzdürüp kabuklarını soyun. Bademlerin birazını perde pilavının dışında kullanmak için ayırın. Geniş bir kapta un, yumurta, yoğurt, sıvıyağ ve üç çorba kaşığı suyu karıştırın. 15 dakika yoğurun ve hamuru dinlendirin. Tavuğu haşlayın ve suyundan 3 su bardağı ayırın, tavuğun etlerini kemiklerinden ayırıp, elinizle ufalayın. Badem ve fıstıkları yağda kavurun, üstüne süzdürdüğünüz pirinçleri ve tuzu ekleyin, pirinçler şeffaflaşana kadar kavurun. Son olarak ufaladığınız tavukları ve 3 bardak sıcak tavuk suyunu ekleyip 3-4 dakika yüksek ateşte pişirin sonra altını kısıp suyunu çekene kadar pişirin.

Perde pilavını yapacağınız fırına giren bir kabı tereyağı ile yağlayın, bademleri ortadan ikiye bölüp kabın içine istediğiniz şekilde yerleştirin ve ve kabı tereyağı donana kadar buzdolabına kaldırın.

Dinlenmiş hamurunuzu fırına girecek kabınızın dışına taşacak kadar açın, açtığınız hamuru kabınıza yerleştirin ılık olan pilavı hamurun üstüne ekleyin ve dışa taşan kısımlarla pilavın üstünü kapatın, 200 dereceye ısıtılmış fırında ortalama 25 dakika pişirin,fırından çıkınca 10-15 dakika ılınmasını bekleyin ve ters çevirip servis edin. Afiyet olsun.


( ) Sepetinize Eklendi