Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin
Tüm Sonuçları Görüntüle
Noba Pirinç Basmati, yumuşaklığının yanı sıra iriliği ile bilinmektedir. Piştikten sonra iki katına kadar büyüyen Noba pirinç, pilavlarda, sebze ya da et yemeklerinde, çorbalarda ve salatalarda kullanılabilir. Noba Pirinç Basmati kolay haşlanır ve hızlı pişer. Lezzeti ile ön plana çıkan Noba Pirinç Basmati ile yapılan pilavların tadına doyum olmaz.
Baharatlarla son derece uyumlu bir tada sahip olan Noba Pirinç Basmati, kalibrasyon işlemleri tamamlanarak paketlenir. Boylama ve temizlemeden sonra işleme ve renge göre ayırma işlemlerine tabi tutulan Noba Pirinç Basmati tüm aşamalar tamamlandıktan sonra paketlenir.
Kullanım ÖnerileriPilavı pişirirken karıştırmayın. Çünkü sudaki pirinci karıştırmak nişastasının açığa çıkmasına ve tanelerin birbirlerine yapışmasına yol açar.
Net Miktar (g/ml)1000
MenşeiPAKİSTAN
İçindekilerBasmati Pirinç
Alerjen UyarısıAlerjen İçermez
Saklama KoşullarıSerin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıARAL ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş..
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkındaİnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Basmati Pilavı
Malzemeler
- 4 su bardağı basmati pirinç
- 2 su bardağı kaynar su
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
Yapılışı:
1. İlk olarak pirinci pilavı pişirmeden yarım saat önce ılık suda bekletin.
2. Pirincin suyunu süzdükten sonra pilav tenceresine yağları koyup ısıtın. Ardından pirinci ekleyerek güzelce 4-5 dk kavurun.
3. Kavrulan pirinçlerin üstüne suyu ve tuzu ekleyip ocağı yüksek ısıya getirerek kaynatın. Kaynadıktan sonra ocağın ısısını düşüğe getirip tencerenin kapağını kapatın. 15 dk kadar o şekilde pişirin.
4. Pilav piştikten sonra bir 15 dk kadar kapağını açmadan dinlendirin ve servis edin.
Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.
Öneriniz ekibimiz tarafından en kısa zamanda değerlendirmeye alınacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.
Önerilerininiz gönderilirken bir hata oluştu.
Noba Pirinç Basmati 1 Kg
Marka: Noba
numaralı telefonunuza gönderilen Mobil Onay Kodu'nu girerek doğrulama işlemini tamamlayın
Şifre ulaşmaz ya da 1 dakika içerisinde şifreyi girmezseniz “Tekrar Gönder” butonu ile yeni şifre talep edebilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikamızı inceleyebilirsiniz.