DSACategoryId/20000000000005/20000000001064/20000000001063/20000000010121
Noba Jasmine Pirinç 1 Kg

Noba Jasmine Pirinç 1 Kg

Marka: Noba
16,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Noba Jasmine Pirinç 1 Kg

Noba Jasmine pirinç, uzun ve ince taneleriyle birlikte pişirildiği yemeklere apayrı bir tat katıyor. Noba Jasmine pirinç, pişirilirken normalden daha fazla suya ihtiyaç duyduğundan, hazırlanma aşamasında su miktarının biraz daha fazla kullanılması öneriliyor. Pilav yapımında kullanılabilen Jasmine pirinçler aynı zamanda pirinç salatasında, çorbalarda ve diğer yemek türlerinde kolaylıkla kullanılabiliyor. 

Hafif şekerli bir yapıya sahip olan Jasmine pirinç, pilav yapımında kullanıldığında piştiğinde tane tane olan yapısıyla mutfakların vazgeçilmezler arasındaki yerini almayı başarıyor. Serin ve kuru ortamlarda saklanması gereken ürün, kapalı ambalajlarla satışa sunuluyor.

Net Miktar (g/ml)
1000

Menşei
TAYLAND

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
ARAL ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş..

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Pirinç Pilavı

Malzemeler:

2 su bardağı pirinç

3 su bardağı su

1/3 su bardağı sıvı yağ

Tuz


Yapılışı:

Öncelikle pirinçler nişastasından arınana kadar yıkayın. Pirinçler sıcak ve tuzlu suda en az 15 dakika bekletin. Tencereye sıvı yağ koyun ve yağ kızgınlaştığında da pirinçleri ekleyin. Bu kısımda su eklemek için acele etmeyiniz. Pirinçler birbirinden tek tek görüntü kazanana kadar kavurma işlemine devam edin. Sonrasında su ve tuz ekleyin. Tuzu tadına bakarak arzu ettiğiniz miktarda ekleyebilirsiniz. Kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Pirinçlerin suyunu çektiği gözlemlendiğinde tencere ocaktan alın ve demlemeye bırakın. 15-20 dakika sonra kapak açılıp pilavı karıştırılarak servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi