DSACategoryId/20000000000003/20000000000107/20000000001029/20000000010016

Namet Sosişko Sosis 300 G

Marka: Namet
Bu ürün stoklarımızda yoktur ya da şu an satışta değildir.

Bu Kategoride Önerilen Ürünler

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Namet Sosişko Sosis 300 G

Namet Sosişko Sosis, hijyenik koşullarda üretilmiştir. Dana eti, yağ, tuz ve çeşitli baharatlarla karıştırılarak akıcı bir hamur elde edilir. Bu karışım daha sonra uygun kılıflara kısa formda doldurularak buharlı fırınlarda pişirilir ve sosis elde edilir. Soğutulan sosisler kılıfları soyularak modifiye atmosferde paketleme (M.A.P.) tekniği ile ambalajlanır ve satışa sunulur.


Namet, IFS V6, BRC V6, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, PAS 220:2008 ve TSE standartlarına uygun olarak üretimini gerçekleştirmektedir.


Sosişko, geniş bir forma sahiptir. Böylece ızgara ve mangalda pişmeye uygundur. 


Unutmayın; gıda ürünlerinin doğrudan güneş ışığı altında kalması, özelliklerinin kaybolmasına ve bozulmasına neden olabilir. Bu yüzden tüm ürünler az ışıklı ve temiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Ambalajı açılmamış ürünler raf ömürleri süresince tazeliğini koruyabilirler. Ambalajı açılmış ürünleri ise buzdolabında 3 gün boyunca muhafaza edebilirsiniz. 3 gün içerisinde tüketilmeyecekse hava alması engellenerek dondurularak saklanabilir.



Mantarlı Sosisli Börek

Malzemeler:

3 yufka

400 gram mantar

3 sosis

2 diş sarımsak

1 kabak

3 yeşil soğan

Tuz,karabiber

Sıvı yağ


Yapılışı:

İç harcı için sıvı yağda doğranmış mantarları, sosisleri, sarımsakları soteleyin. Daha sonra üzerine rendelenmiş suyu hafifçe sıkılmışı kabakları ve doğranmış yeşil soğanları ekleyin. Bir iki dakika daha soteleyip tuz karabiber ekleyerek soğumaya bırakın. Yufkaların her birini sekiz üçgen parçaya kesin. İçlerine soğuyan harçtan koyarak paçanga böreği gibi sarın. Kızgın yağda kızartın. Ortadan ikiye keserek sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi