Namet Hindi Etli Salam Kg

Namet Hindi Etli Salam Kg

Marka: Namet
45,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Namet Hindi Etli Salam Kg

Namet Hindi Etli Salam kg. hindi etinden hijyenik koşullarda üretilmiştir. Üretim gerçekleştirilirken; hindi eti ve yağı, tuz ve çeşitli baharatlar ile karıştırılıp hamur haline getirilir. Daha sonra kürlenmiş hindi but etleri eklenip, bu ürüne uygun baskılı özel kılıflara doldurularak buhar fırınlarında pişirilir. Soğutulan ürünler kılıfları soyularak dilimlenir ve modifiye atmosfer paketleme (M.A.P) tekniği ile ambalajlanarak satışa sunulur.


Menşei Ülke: Türkiye

Üretici Adı: Namet Gıda San. ve Tic. A.Ş.


Namet hindi etli salamı; kahvaltının yanı sıra diğer öğünlerde de afiyetle yiyebilirsiniz. Lezzetli kanepeler ve sandviçler hazırlayabilirsiniz.


Salam yapımı için hazırlanan etler, kıyılırken sinirlerinden ayıklanır. Kaliteye ulaşmak için doğrudan bilgi işlem departmanına bağlı, bilgisayar kontrollü standardizasyon makinesi ile yağ, su, protein analizleri yapılır. Yüzde 100 el değmeden dilimleme ve paketleme işlemi gerçekleştirilir. Namet, IFS V6, BRC V6, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, PAS 220:2008 ve TSE standartlarına uygun olarak üretimi gerçekleştirilmektedir.

 

Unutmayın; gıda ürünlerinin doğrudan güneş ışığı altında kalması, özelliklerinin kaybolmasına ve bozulmasına neden olabilir. Bu yüzden tüm ürünler az ışıklı ve temiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Ambalajı açılmamış ürünler raf ömürleri süresince tazeliğini koruyabilirler. Ambalajı açılmış ürünleri ise buzdolabında 3 gün boyunca muhafaza edebilirsiniz. 3 gün içerisinde tüketilmeyecekse hava alması engellenerek dondurularak saklanabilir.

Detay

Tavada Peynirli Salamlı Börek

Malzemeler: 

3 yufka

1 kase mantar

2 köy biberi

1 kırmızı biber

1 domates

150 gr. salam

1 çorba kaşığı tereyağı

200 gr. peynir 

 

Yapılışı: 

Mantar ve biberleri doğrayıp biraz sıvı yağ koyduğunuz bir tavada soteleyin. Yarı kıvamda sotelendikten sonra doğranmış salamı ekleyip sotelemeye devam edin. Domatesi küçük küpler şeklinde doğrayın. Tavanın altını kapatmaya yakın domatesleri katın. Tuzunu ve karabiberini ekleyip domatesler de biraz daha kavrulduktan sonra altını kapatın. Tavanın tabanını yağlayın.Tereyağını ayrı bir yerde eritin. İlk yufkayı tavanın tabanına serin. Erimiş tereyağına biraz sıvı yağ koyup karıştırın. Yufkanın üzerine biraz damlatın. Diğer yufkayı parçalayıp üzerine yayın. Üzerine biraz daha yağ sürün. Salamlı ve mantarlı harcı yufkanın üzerine döküp yayın. Beyaz peyniri üzerine ufalayın. Üzerine diğer yufkayı serin. Dışarıda kalan yufkaları içe doğru kapatın. Üzerine yağ sürüp kısık ateşte pişirin. Ara ara spatulayla kaldırıp kontrol edin ve arkalı önlü pişirdikten sonra servis edin. Afiyet olsun.


( ) Sepetinize Eklendi