Namet Fıstıklı Hindi Salam Kg

Namet Fıstıklı Hindi Salam Kg

Marka: Namet
39,90 TL
35,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Namet Fıstıklı Hindi Salam kg. hindi etinden hijyenik koşullarda üretilmiştir. Üretim gerçekleştirilirken; hindi eti ve yağı, tuz ve çeşitli baharatlar ile karıştırılıp hamur haline getirilir. Daha sonra antep fıstığı eklenir ve bu ürüne uygun baskılı özel kılıflara doldurularak buhar fırınlarında pişirilir. Soğutulan ürünler koliler içerisinde blok olarak satışa sunulur.


Menşei Ülke: Türkiye

Üretici Adı: NAMET GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.


Namet fıstıklı hindi salamı; kahvaltının yanı sıra diğer öğünlerde de afiyetle yiyebilirsiniz. Lezzetli kanepeler ve sandviçler hazırlayabilirsiniz.


Salam yapımı için hazırlanan etler, kıyılırken sinirlerinden ayıklanır. Kaliteye ulaşmak için doğrudan bilgi işlem departmanına bağlı, bilgisayar kontrollü standardizasyon makinesi ile yağ, su, protein analizleri yapılır. Yüzde 100 el değmeden dilimleme ve paketleme işlemi gerçekleştirilir.


Namet, IFS V6, BRC V6, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, PAS 220:2008 ve TSE standartlarına uygun olarak üretimini gerçekleştirmektedir.


Unutmayın; gıda ürünlerinin doğrudan güneş ışığı altında kalması, özelliklerinin kaybolmasına ve bozulmasına neden olabilir. Bu yüzden tüm ürünler az ışıklı ve temiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Ambalajı açılmamış ürünler raf ömürleri süresince tazeliğini koruyabilirler. Ambalajı açılmış ürünleri ise buzdolabında 3 gün boyunca muhafaza edebilirsiniz. 3 gün içerisinde tüketilmeyecekse hava alması engellenerek dondurularak saklanabilir.



Detay

Salamlı Turşulu Krep Sarması

Malzemeler:

3 yumurta

1,5 su bardağı süt

1 çay bardağı sıvı yağ

1 çay kaşığı tuz

Alabildiğince un


İç Harcı İçin:

1 kase krem peynir

1 kase kornişon turşu

1 tutam dereotu

1 tutam maydanoz

250 g. salam


Yapılışı:

Yumurtaları karıştırma kabında kırın. Süt, sıvı yağ, tuz ve 5 çorba kaşığı unu katıp çırpma teli ile karıştırın. Krep tavasına biraz yağ dökün. Bir kepçe krep karışımından döküp önlü arkalı pişirin. Pişen krepleri tezgaha koyun ve iç harcı için; turşu, dereotu ve maydanozu doğrayın. Kreplere krem peynir sürdükten sonra maydanoz, dereotu ve turşu serpin. 4-5 tane salam koyun. Rulo olarak sarıp dilimleyin. Afiyet olsun.

Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi