Namet Dilimli Kavurma, kemik ve sinirlerinden tamamen temizlenmiş dana etleri ile üretilmektedir. Üretim aşaması ise şöyle gerçekleşir, dana etleri çift cidarlı, buhar ısıtmalı kavurma kazanlarında, dana yağı ve tuz eklenerek pişirilir, Shrink torbalarda vakumlanır.
Namet kavurmayı, kahvaltının yanı sıra diğer öğünlerde de afiyetle yiyebilirsiniz.
Buzdolabında saklayınız (0-4⁰C).
Namet'de yer alan tüm ürünler için doğal çiftliklerden besi hayvanları özenle seçilir. Cinslerine göre sınıflandırılan etler ileri teknolojiye sahip, bilgisayar kontrollü üretim prosesleriyle lezzetlere dönüştürülür.
Namet Dilimli Kavurma, kemik ve sinirlerinden tamamen temizlenmiş dana etleri ile üretilmektedir. Üretim aşaması ise şöyle gerçekleşir, dana etleri çift cidarlı, buhar ısıtmalı kavurma kazanlarında, dana yağı ve tuz eklenerek pişirilir, Shrink torbalarda vakumlanır.
Namet kavurmayı, kahvaltının yanı sıra diğer öğünlerde de afiyetle yiyebilirsiniz.
Buzdolabında saklayınız (0-4⁰C).
Namet'de yer alan tüm ürünler için doğal çiftliklerden besi hayvanları özenle seçilir. Cinslerine göre sınıflandırılan etler ileri teknolojiye sahip, bilgisayar kontrollü üretim prosesleriyle lezzetlere dönüştürülür.