Namet Dana Uzun Sosis Kg

Namet Dana Uzun Sosis Kg

Marka: Namet
39,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Namet Dana Uzun Sosis Kg

Namet Dana Uzun Sosis kg. hijyenik koşullarda üretilmiştir. Dana eti, yağ, tuz ve çeşitli baharatlarla karıştırılarak akıcı bir hamur elde edilir. Bu karışım daha sonra uygun kılıflara kısa formda doldurularak buharlı fırınlarda pişirilir ve sosis elde edilir. Soğutulan sosisler kılıfları soyularak modifiye atmosferde paketleme (M.A.P.) tekniği ile 2 kg. küvetler içerisine doldurularak ambalajlanarak satışa sunulmaktadır.


Muhafaza Koşulu: 0-4 C'de muhafaza ediniz.

Menşei Ülke: Türkiye

Üretici Adı: NAMET GIDA SAN. VE TİC.A.Ş.


Namet, IFS V6, BRC V6, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, PAS 220:2008 ve TSE standartlarına uygun olarak üretimini gerçekleştirmektedir.


Sosis yapımı için hazırlanan etler, kıyılırken sinirlerinden ayırılır. Kaliteye ulaşmak için doğrudan bilgi işlem departmanına bağlı, bilgisayar kontrollü standardizasyon makinesi ile yağ, su, protein analizleri yapılır. Yüzde 100 el değmeden dilimleme ve paketleme işlemi gerçekleştirilir.


Unutmayın; gıda ürünlerinin doğrudan güneş ışığı altında kalması, özelliklerinin kaybolmasına ve bozulmasına neden olabilir. Bu yüzden tüm ürünler az ışıklı ve temiz bir ortamda muhafaza edilmelidir. Ambalajı açılmamış ürünler raf ömürleri süresince tazeliğini koruyabilirler. Ambalajı açılmış ürünleri ise buzdolabında 3 gün boyunca muhafaza edebilirsiniz. 3 gün içerisinde tüketilmeyecekse hava alması engellenerek dondurularak saklanabilir.



Detay

Mantarlı Sosisli Börek

Malzemeler:

3 yufka

400 gram mantar

3 sosis

2 diş sarımsak

1 kabak

3 yeşil soğan

Tuz,karabiber

Sıvı yağ


Yapılışı:

İç harcı için sıvı yağda doğranmış mantarları, sosisleri, sarımsakları soteleyin. Daha sonra üzerine rendelenmiş suyu hafifçe sıkılmışı kabakları ve doğranmış yeşil soğanları ekleyin. Bir iki dakika daha soteleyip tuz karabiber ekleyerek soğumaya bırakın. Yufkaların her birini sekiz üçgen parçaya kesin. İçlerine soğuyan harçtan koyarak paçanga böreği gibi sarın. Kızgın yağda kızartın. Ortadan ikiye keserek sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi