Sinir ve yağları tamamen temizlenmiş dana etlerinin tuz ve baharatlarla 24 saat boyunca masajlandıktan sonra, özel fırınlarda pişirilmesiyle üretilir.
Üretimi sırasında Namet Çiftliği'nden gelen en seçkin etler kullanılır.
Dilimlenerek, servise hazır halde, tüketicilerin beğenisine sunulur.
Tek porsiyonluk ambalajıyla, acıktığınız her an her yerde 7/24 jambon lezzeti sunar.
Namet, ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, IFS V6, BRC V7, FSSC 22000 kalite ve gıda güvenliği sistemi belgeleri ile TSE ürün ve hizmet yeterlilik belgelerine sahiptir.
Sinir ve yağları tamamen temizlenmiş dana etlerinin tuz ve baharatlarla 24 saat boyunca masajlandıktan sonra, özel fırınlarda pişirilmesiyle üretilir.
Üretimi sırasında Namet Çiftliği'nden gelen en seçkin etler kullanılır.
Dilimlenerek, servise hazır halde, tüketicilerin beğenisine sunulur.
Tek porsiyonluk ambalajıyla, acıktığınız her an her yerde 7/24 jambon lezzeti sunar.
Namet, ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, IFS V6, BRC V7, FSSC 22000 kalite ve gıda güvenliği sistemi belgeleri ile TSE ürün ve hizmet yeterlilik belgelerine sahiptir.