DSACategoryId/20000000000005/20000000001064/20000000001063/20000000010124
Migros Pilavlık Pirinç 2.5 Kg Bafra Bölge Mahsülü

Migros Pilavlık Pirinç 2.5 Kg Bafra Bölge Mahsülü

Marka: Migros
22,50 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Migros Pilavlık Pirinç 2.5 Kg Bafra Bölge Mahsülü

Migros Pilavlık Pirinç Bafra Bölge Mahsulü, Samsun'un Bafra ilçesinden hasat edilerek özenle seçilen, kalitesi ve boyutları yüksek standartlara sahip bir ürün. Çeltik tarımının en elverişli olduğu topraklardan hasat edilen pilavlık pirinçlerin temizleme ve işlenme gibi işlemleri ise kalibrasyonu yüksek teknolojiye sahip tesislerde özenle yapılıyor.

Sofraların vazgeçilmez lezzeti pirinç pilavını Migros Pilavlık Pirinç Bafra Bölge Mahsulü ile en güzel şekilde hazırlayabilirsiniz. Ambalajını açmadığınız sürece taze olarak uzun süre muhafaza edilebilen pirinç, ambalajını açtığınız andan itibaren mümkün olduğunca hava, nem ve kokudan uzakta saklanmalıdır.

Net Miktar (g/ml)
2500

Menşei
TÜRKİYE

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
YAYLA AGRO GIDA SAN.VE NAK.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Bademli Pilav 

Malzemeler

- 1 su bardağı pilavlık pirinç

- 2 su bardağı su

- 1/2 su bardağı file badem

- 2 yemek kaşığı sıvı yağ

- 1 yemek kaşığı tereyağı

- 1 çay kaşığı tuz

- 1 çimdik toz şeker


Yapılışı

1. Pirinçleri 30 dk kadar sıcak suda bekletin ardından güzelce süzün. 

2. Pilav tenceresine yağları koyup ısıtın ve pirinçleri ekleyerek kavurun. 

3. Pirinçler şeffaflaşınca üzerine 2 bardak sıcak suyu ve tuzu ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra altını kısıp suyunu çekmesini bekleyin. Daha sonra ocağın altını kapatıp dinlendirin. 

4. Küçük bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağı koyun ve file bademleri kavurun. Renkleri koyulaşınca pilav ile birleştirip servis edebilirsiniz. 

( ) Sepetinize Eklendi