DSACategoryId/20000000000005/20000000001064/20000000001063/20000000010126
Migros Osmancık Pirinç 1000 G

Migros Osmancık Pirinç 1000 G

Marka: Migros
8,50 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Migros Osmancık Pirinç 1000 G

Migros için tam mevsiminde, özenle ve tane tane toplanan osmancık pirinç, yüksek standartlara sahip bir ürün. Aynı yörelerden alınması ürünün lezzet standardını sağlıyor. Pilavın tane tane olması için en çok tercih edilen pirinç olan osmancık pirinç, en rağbet gören pirinç türlerindendir.

Migros Osmancık Pirinç için tüm temizleme, işlenme ve kalibrasyon işlemleri yüksek teknolojiye sahip tesislerde özenle yapılıyor. 1000 gramlık paketiyle hizmete sunulan Migros Osmancık Pirinç, gerek aileniz gerekse de misafirleriniz tarafından çok beğenilecek.

Migros Osmancık Pirinç ürününü oldukça kolay bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra hava, nem ve kokudan uzak tuttuğunuz takdirde herhangi bir problemle karşılaşmazsınız.
 

 

Net Miktar (g/ml)
1000

Saklama Koşulları
Güneş ışığından uzak, serin ve rutubetsiz bir yerde, uzun süreli kullanımlar için bez torbada saklayınız. Bu ürün yaklaşık 17 porsiyondur. Ürün Adı :Pirinç,Çeşidi : Osmancık,Tane Uzunluğu ve Tipi : Uzun Tane,Tip C ,Sınıfı: 1 Kırık Oranı en fazla % 5 dir.

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000171

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
YAYLA AGRO GIDA SAN.VE NAK.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Pirinç Pilavı

Malzemeler:

2 su bardağı pirinç

3 su bardağı su

1/3 su bardağı sıvı yağ

Tuz


Yapılışı:

Öncelikle pirinçler nişastasından arınana kadar yıkayın. Pirinçler sıcak ve tuzlu suda en az 15 dakika bekletin. Tencereye sıvı yağ koyun ve yağ kızgınlaştığında da pirinçleri ekleyin. Bu kısımda su eklemek için acele etmeyiniz. Pirinçler birbirinden tek tek görüntü kazanana kadar kavurma işlemine devam edin. Sonrasında su ve tuz ekleyin. Tuzu tadına bakarak arzu ettiğiniz miktarda ekleyebilirsiniz. Kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Pirinçlerin suyunu çektiği gözlemlendiğinde tencere ocaktan alın ve demlemeye bırakın. 15-20 dakika sonra kapak açılıp pilavı karıştırılarak servis yapın. Afiyet olsun.

( ) Sepetinize Eklendi