DSACategoryId/20000000000005/20000000001064/20000000010132

Migros Dermason Kuru Fasulye 1000 G

Marka: Migros
13,75 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Migros Dermason Kuru Fasulye 1000 G

Kaliteli, güvenilir ve zengin ürün çeşitliliğiyle market alışverişlerinin ilk adresi olan Migros, bakliyat ürünleri arasında dermason kuru fasulye çeşidine de yer veriyor. Menşei Mezoamerika ve And Dağları bölgesine dayanan Migros Dermason Kuru Fasulye, B vitamini açısından zengin olmasıyla biliniyor.

Prebiyotik bir besin kaynağı olan; yüksek lif, protein, folik asit bakımından zengin Migros Dermason Kuru Fasulye tahılının temizlenme, işlenme ve kalibrasyon işlemi yüksek teknolojili tesislerde yapılıyor.

Fasulyeler pişirilmeden önce soğuk suda 10 ya da 12 saat süreyle bekletiliyor. Yumuşadıktan sonra düdüklü tencerede 15 dakika, normal tencerede 30-40 dakika boyunca haşlanıyor. Pişirirken dermason kuru fasulye yemeğinin köpürmesini önlemek için tencere içine bir çorba kaşığı sıvı yağ eklenmesi öneriliyor. Haşlanıp yenmeye hazır hale gelen Migros dermason kuru fasulye sofralarınıza lezzet katıyor.

Net Miktar (g/ml)
1000

Saklama Koşulları
Güneş ışığından uzak, serin ve rutubetsiz bir yerde, uzun süreli kullanımlar için bez torbada saklayınız. Bu ürün 20 porsiyondur.

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000171

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
YAYLA AGRO GIDA SAN.VE NAK.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Pastırmalı Kuru Fasulye

Malzemeler

  • 1.5 su bardağı kuru fasulye
  • 1 adet büyük soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 10 dilim çemensiz pastırma
  • 1 tatlı kaşığı un
  • 2.5 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kimyon


Yapılışı:

  1. Kuru fasulyeyi en az 3-4 saat önceden ılık suda bekletin.
  2. Suyunu süzdürüp tencereye alın ve 30 dk kadar haşlayın. Hafif diri kalmalarına dikkat edin.
  3. Kuru soğanı küçük küpler halinde doğrayın ve yeşil biberleri de minik minik kesin.
  4. Tereyağı bir tencerede eritin; soğan ve biberleri ilave edip karıştırın.
  5. Domates ve biber salçalarını ekleyip kıvam alması için unu katın. Yavaş yavaş eklediğiniz sıcak su ile kıvamını açın.
  6. Fasulyelerin haşlama suyunu süzün ve sosun üstüne ekleyin. İnce uzun dilimler halinde kestiğiniz pastırmayı ve baharatları da ekledikten sonra kısık ateşte 20-25 dk kadar pişirin. Dinlendirip servis edebilirsiniz.

( ) Sepetinize Eklendi