Kaliteli, güvenilir ve zengin ürün çeşitliliğiyle market alışverişlerinin ilk adresi olan Migros, bakliyat ürünleri arasında dermason kuru fasulye çeşidine de yer veriyor. Menşei Mezoamerika ve And Dağları bölgesine dayanan Migros Dermason Kuru Fasulye, B vitamini açısından zengin olmasıyla biliniyor.
Prebiyotik bir besin kaynağı olan; yüksek lif, protein, folik asit bakımından zengin Migros Dermason Kuru Fasulye tahılının temizlenme, işlenme ve kalibrasyon işlemi yüksek teknolojili tesislerde yapılıyor.
Fasulyeler pişirilmeden önce soğuk suda 10 ya da 12 saat süreyle bekletiliyor. Yumuşadıktan sonra düdüklü tencerede 15 dakika, normal tencerede 30-40 dakika boyunca haşlanıyor. Pişirirken dermason kuru fasulye yemeğinin köpürmesini önlemek için tencere içine bir çorba kaşığı sıvı yağ eklenmesi öneriliyor. Haşlanıp yenmeye hazır hale gelen Migros dermason kuru fasulye sofralarınıza lezzet katıyor.
Tiamin, potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, demir ve çinko içeren bu ürün Migros tarafından superfood olarak tanımlanmıştır.
Migros'ta superfood tanımlaması ne anlama gelir?
Katkı, aroma vb. dahil hiçbir ilave bileşen içermeyen, doğal ve beslenme yönünden en az 3 özelliğe sahip (protein, lif, vitamin ve mineral kapsamında) ürünler superfood olarak işaretlenmiştir.
Bu süper besinlerin de gün içerisinde dengeli ve porsiyon kontrolü dahilinde tüketilmesi gerekir.
Sağlıklı yaşam için dengeli ve çeşitli beslenme önemlidir.
Bu Ürünün Ambalajı Geri Dönüşebilir Materyallerden Üretilmiştir.
Kaliteli, güvenilir ve zengin ürün çeşitliliğiyle market alışverişlerinin ilk adresi olan Migros, bakliyat ürünleri arasında dermason kuru fasulye çeşidine de yer veriyor. Menşei Mezoamerika ve And Dağları bölgesine dayanan Migros Dermason Kuru Fasulye, B vitamini açısından zengin olmasıyla biliniyor.
Prebiyotik bir besin kaynağı olan; yüksek lif, protein, folik asit bakımından zengin Migros Dermason Kuru Fasulye tahılının temizlenme, işlenme ve kalibrasyon işlemi yüksek teknolojili tesislerde yapılıyor.
Fasulyeler pişirilmeden önce soğuk suda 10 ya da 12 saat süreyle bekletiliyor. Yumuşadıktan sonra düdüklü tencerede 15 dakika, normal tencerede 30-40 dakika boyunca haşlanıyor. Pişirirken dermason kuru fasulye yemeğinin köpürmesini önlemek için tencere içine bir çorba kaşığı sıvı yağ eklenmesi öneriliyor. Haşlanıp yenmeye hazır hale gelen Migros dermason kuru fasulye sofralarınıza lezzet katıyor.
Tiamin, potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, demir ve çinko içeren bu ürün Migros tarafından superfood olarak tanımlanmıştır.
Migros'ta superfood tanımlaması ne anlama gelir?
Katkı, aroma vb. dahil hiçbir ilave bileşen içermeyen, doğal ve beslenme yönünden en az 3 özelliğe sahip (protein, lif, vitamin ve mineral kapsamında) ürünler superfood olarak işaretlenmiştir.
Bu süper besinlerin de gün içerisinde dengeli ve porsiyon kontrolü dahilinde tüketilmesi gerekir.
Sağlıklı yaşam için dengeli ve çeşitli beslenme önemlidir.
Bu Ürünün Ambalajı Geri Dönüşebilir Materyallerden Üretilmiştir.

