20000000070651/20000000001081/20000000070648

Lindt White Çikolata 100 G

Lindt

Lindt White Çikolata,  ile İsviçre çikolatası evlerinize geliyor. Kaliteli, lezzetli ve elegan bir ürün olan Lindt White Çikolata, İsviçre çikolatasının yoğun sütlü lezzetinden hoşlananlar için ideal bir üründür. Beyaz çikolata tutkunları için uzunca süre yetecek olan bu ürünü misafirlerinize kahve yanında ikram edebilir, kendinizi ödüllendirmek için de kullanabilirsiniz. İsviçre'den gelen bu lezzete karşı koymak oldukça güç olacak!


Çikolatanızı kuru ve kapalı ortamda saklamanız önerilmektedir. Ani hava değişimleri çikolatanın homojen yapısını bozabilir. Çikolatalarınızı uzun süre buzdolabında tutmanız halinde üzerinde beyazlık oluştuğunu göreceksiniz. Bu kakao yağının ayrışmasından kaynaklanır. Üstü beyazlaşmış çikolatalar bozulmuş olarak algılanmamalıdır fakat yine de homojen yapıları kaybolduğu için onlardan alacağınız keyif değişebilmektedir. En ideal saklama sıcaklığı 20'li derecelerdir. Çikolata erimeye 37 derece civarında başlar. Elinize aldığınızda yumuşaması ve bulaşması da bundandır. Çikolata kokuları çok çabuk hapsedebildiği için, mümkün olduğunca kokusuz ortamda saklanması tavsiye edilir. 

Lindt White Çikolata,  ile İsviçre çikolatası evlerinize geliyor. Kaliteli, lezzetli ve elegan bir ürün olan Lindt White Çikolata, İsviçre çikolatasının yoğun sütlü lezzetinden hoşlananlar için ideal bir üründür. Beyaz çikolata tutkunları için uzunca süre yetecek olan bu ürünü misafirlerinize kahve yanında ikram edebilir, kendinizi ödüllendirmek için de kullanabilirsiniz. İsviçre'den gelen bu lezzete karşı koymak oldukça güç olacak!


Çikolatanızı kuru ve kapalı ortamda saklamanız önerilmektedir. Ani hava değişimleri çikolatanın homojen yapısını bozabilir. Çikolatalarınızı uzun süre buzdolabında tutmanız halinde üzerinde beyazlık oluştuğunu göreceksiniz. Bu kakao yağının ayrışmasından kaynaklanır. Üstü beyazlaşmış çikolatalar bozulmuş olarak algılanmamalıdır fakat yine de homojen yapıları kaybolduğu için onlardan alacağınız keyif değişebilmektedir. En ideal saklama sıcaklığı 20'li derecelerdir. Çikolata erimeye 37 derece civarında başlar. Elinize aldığınızda yumuşaması ve bulaşması da bundandır. Çikolata kokuları çok çabuk hapsedebildiği için, mümkün olduğunca kokusuz ortamda saklanması tavsiye edilir.