Kühne Acı Hardal Dijon Tipi 250 G

Kühne Acı Hardal Dijon Tipi 250 G

Marka: Kühne
16,90 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Açıklama
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Kühne Acı Hardal, her yemeğe en güzel acıyı katar; özellikle fırın yemekleri ve ızgaralarda kullanıldığında lezzetli olur. Kühne Acı Hardal Dijon Tipi 250 gr.'lık cam kavanozda mutfağınıza ulaşmaktadır. Djion hardalının ismi Fransa'da bulunan Dijon şehrinden gelmektedir. Bu bölgede yapılan hardal daha asidik daha yumuşak bir lezzete sahip olmaktadır.


Kühne Hardal'ı, güneş ışığına maruz bırakmadan serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösteriniz.








Detay

Hardal Soslu Izgara

Malzemeler:

½ paket Akdeniz salatası

1 adet salata

1 tutam soya filizi

1 dilim antrikot

Biberiye turşusu

Acı hardal


Yapılışı:

Antrikotu ızgarada önlü arkalı pişirdikten sonra küp şeklinde doğrayın. Salata yapraklarını yıkayıp kuruladıktan sonra servis tabağına aktarın. Soya filizini ve etleri ilave edip hardal ile tatlandırın. Biberiye turşusu ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.


Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı ve diğer özelliklerinin hatalı olduğuna inanıyorsanız aşağıdaki bilgileri doldurarak bize iletebilirsiniz.

Dilerseniz yorumunuzu detaylı olarak belirtebilirsiniz.
×

Önerilerinizi gönderebilmek için lütfen giriş yapınız.

( ) Sepetinize Eklendi