DSACategoryId/20000000000005/20000000070652/20000000010309

Kühne Acı Hardal Dijon Tipi 250 G

Marka: Kühne
19,95 TL
14,96 TL
Sepetinize EklendiSepetiniz Güncellendi
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.
Ürününüzü Nasıl Hazırlayalım?

  • Ürün Açıklaması
  • Besin Değerleri
  • Yemek Tarifi
  • Önerileriniz

Kühne Acı Hardal Dijon Tipi 250 G

Kühne Acı Hardal, her yemeğe en güzel acıyı katar; özellikle fırın yemekleri ve ızgaralarda kullanıldığında lezzetli olur. Kühne Acı Hardal Dijon Tipi 250 gr.'lık cam kavanozda mutfağınıza ulaşmaktadır. Djion hardalının ismi Fransa'da bulunan Dijon şehrinden gelmektedir. Bu bölgede yapılan hardal daha asidik daha yumuşak bir lezzete sahip olmaktadır.


Kühne Hardal'ı, güneş ışığına maruz bırakmadan serin ve kuru yerde muhafaza etmeye özen gösteriniz.








Net Miktar (g/ml)
260

Menşei
ALMANYA

İçindekiler
su, hardal tohumu%22, sirke, tuz, antioksidan (potasyum metabisülfit), asitlik düzenleyici (sitrik asit)

Alerjen Uyarısı
hardal tohumu, potasyum metabisülfit

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
CARL KÜHNE FERMANTASYON VE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Besin Öğeleri 100 g/ml
Karbonhidrat (g) 3
Doymuş yağ (g) 0
Enerji (kcal) 160
Şeker (g) 2
Tuz (g) 6
Enerji (kJ) 665
Yağ (g) 12
Protein (g) 7

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Hardal Soslu Izgara

Malzemeler:

½ paket Akdeniz salatası

1 adet salata

1 tutam soya filizi

1 dilim antrikot

Biberiye turşusu

Acı hardal


Yapılışı:

Antrikotu ızgarada önlü arkalı pişirdikten sonra küp şeklinde doğrayın. Salata yapraklarını yıkayıp kuruladıktan sonra servis tabağına aktarın. Soya filizini ve etleri ilave edip hardal ile tatlandırın. Biberiye turşusu ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.


( ) Sepetinize Eklendi